Vink farvel til ineffektivitet og stress

  • Effektiv arbejdsdag

Opnå en arbejdsdag (og en hverdag) med mere overblik, overskud og tid

Varighed: Én dag
Næste opstart: 1. september

Børsen Uddannelse, Mikado House, København

Den simple sandhed om, hvorfor du ikke får ting gjort

Din underviser på denne masterclass er eminent til at koge tingene ned. Her får du f.eks. et simpelt grundprincip allerede nu: Du får ikke tingene gjort, fordi du ikke lider nok. Eller fordi du ikke vil det nok.

Såre simpelt. Det er enten væk-fra (at lide nok) eller også er det hen-imod (at ville nok). Nøglen til at blive mere effektiv ligger i ordet ”nok”. Hvis du træner dig selv i at skrue op for både hen-imod og væk-fra, så bliver du mere effektiv. Denne masterclass hjælper dig med præcis det.

 

Hiv én dag ud af kalenderen til denne masterclass, og få din investerede tid igen og igen og igen (i form af frigjort tid)

Hvis du er i tvivl om, hvad du står med efter denne masterclass, og du vil have det fortalt med kun ét ord, så er svaret “tid”. Ekstra tid, der opstår, fordi effektivitet skaber ekspedering, og ekspedering vil sige at få opgaver løst og væk fra skrivebordet.

Forklaret med lidt flere ord vil du efter denne masterclass opleve, at:

→   Du oftere kigger på en tømt indbakke (hvis du er typen, der kan lide at tømme den)

→   Du godt kan have en indbakke med mails i, men du kan gå roligt hjem fra arbejde, fordi du har et system til at placere vigtigheden af dem i

→   Din koncentrationsevne stiger, fordi du har en plan for, hvilken opgave du løser nu, og hvilke opgaver, du ikke løser nu (og slet ikke samtidig)

→   Du får mere fra hånden i løbet af en arbejdsdag – uden at det skyldes højere og stressende tempo

Mød din underviser

Dorthe Rindbo er tidligere projektleder i Postdanmark, hvor hun i høj grad var udfordret på sin effektivitet. Da hun fik chancen for at tænke sin karriere forfra, valgte hun at fordybe sig i netop personlig effektivitet.

Det har ledt til, at hun nu lever af at række sine (og andre anerkendte forfatteres) metoder til at undgå ineffektivitet ud til andre.

Dorthe Rindbo
stifter og ejer
Rindbo & Co.

Se filmen

Din underviser har mødt mange – og her er tre arketyper fra kurser og workshops,

Arketype 1. Klokkestrengen. Du hænger konstant i en klokkestreng, hvor du hiver og slider og også jævnligt når et delmål. Men når klokken ringer på et delmål, så bliver du suget ned i dybet af alt det, som du ikke nåede imens.

Arketype 2. Den avancerede. Du er typen, der faktisk er over snit i forhold til kollegerne. Men du opdager, hvor meget der er at lære, når man virkelig dykker ned i det faglige. Du er ikke mindre i målgruppen for kurset, hvis du allerede interesserer dig for systemer og orden i sagerne. Du har bare talent – og kan blive RIGTIG god, hvis du dyrker din allerede eksisterende force.

Arketype 3. Den livserfarne. Du har været nede med stress eller på kanten op til flere gange. Denne masterclass er din gangbro fra et liv i sikkerhed til et landskab med redskaber og metoder til ikke at falde i. Din underviser glæder sig til at bygge broen med dig.

Kan du kende dig selv i nogen af de tre arketyper, så er denne masterclass noget for dig. Det kan virke særligt godt, hvis I er flere kolleger afsted, så I kan tage hjem til virksomheden med hinanden som støtte til at implementere. Vi glæder os til at høre fra jer.

 

Tilmeld dig nu – stil spørgsmål bagefter for afklaring

Har du spørgsmål, som efterlader dig i den sidste tvivl, så kontakt os på 32 14 32 32 eller uddannelse@borsen.dk – eller send os din tilmelding.

Tilmeld dig masterclassen

Effektiv arbejsdag

Opnå en arbejdsdag (og en hverdag) med mere overblik, overskud og tid

Varighed: Én dag
Dato: 1. september 2020

Børsen Uddannelse
Mikado House
København

8.500 kr.

Ekskl. moms

Varighed: Én dag
Dato: d. 1. september 2020

 

Børsen Uddannelse
Mikado House
København

8.500 kr.

Ekskl. moms