Er du (stadig) en usynlyg leder på linkedin?

  • Linkedin for ledere

Oplev øget tillid hos både kunder og ansatte ved at sælge dig selv bedre på sociale medier

Varighed: To dage
Næste opstart: 19. maj

Børsen Uddannelse, Mikado House, København S

Læg forfængeligheden i døren, så viser vi vejen

Indgangsbilletten til en stærk og tillidsvækkende tilstedeværelse på nettet er ikke et fitnessmedlemskab og en selfiestang. Forløbet her er et opgør med netop det.

Uden fitnesssved og billeder af perfekte måltider, er der allerede ledere der viser vejen lige nu. De opnår tillid ved at være til stede – tillid der gavner deres relation til både kunder og ansatte.

Hvis det er dine konkurrenter, så sakker du bagud lige nu.

Men inden de har stjålet alt opmærksomheden, vil vi gerne hjælpe dig på Linkedin med en professionel og personlig strategi. Du kan også opnå tillid, respekt og et større og stærkt netværk både inden og uden for din branche.

Det kan du opnå, uden der er andet på spil end din forfængelighed.

Den lægger vi i døren.

Med denne masterclass i Linkedin for ledere får du:

→   En handleplan for dit personlige brand. Hvem du er, hvad du står for, og hvor du er på vej hen (din mission).

→   En optimeret profil. Du har ikke kun gjort din entré; du har også skabt dine første opslag i henhold til din handleplan. Det betyder, at vi ikke slipper dig, før du er i gang.

→   Trygge rammer i forløbets lukkede netværksgruppe. Linkedin for ledere foregår til dels i det virtuelle rum, hvor du som deltager øver og tester dine opslag, inden du sender dem i luften. Gruppen lever videre efter forløbet.

Hvad er værst – torsk eller østers?

Det er okay at være ængstelig, når man kan være uheldig og komme til at ligne en torsk på sociale medier. Erfaringen viser bare, at den leder, som viser mod og i ny og næ ligner en torsk, nemt vinder mere tillid og respekt end den tavse leder, som er klappet i som en østers.

Tillid er hele pointen, da tillid opstår mellem mennesker, når begge parter føler, de kender hinanden. Derfor er det, at vi ser stærke og aktive Linkedin-tilstedeværelser bære frugt, og din underviser vil vise dig, hvordan det skal gøres.

Han tager udgangspunkt i best practice og illustrerer med konkrete eksempler – og han har alle trinene klar til dig.

Mød din underviser, Thomas Bigum

Siden 2010 har Thomas været kendt for sin viden om sociale medier og har igennem flere år været tilknyttet som fast ekspert på både direktionsgange, nyhedsmedier (tv og radio) og som underviser. Gennem hyperaktiv brug af bl.a. Linkedin har han ikke kun set danske ledere gøre det, som han skal lære dig på kurset, han har også gjort det selv.

Thomas Bigum er særligt anerkendt for sine evner som formidler. Forvent derfor en underviser, der kan forklare dig det nødvendige og kan gøre det både spændende og motiverende – og i et sprog, du kan forstå

Thomas Bigum
Partner
Bigum&Co

Se filmen

Trin-for-trin – og en lukket træningsbane – så ingen jokker i spinaten

På kurset Linkedin for ledere bliver du rakt en trin-for-trin guide til indtrædelse og igangsættelse af din kommende tilstedeværelse på Linkedin. Din tryghed undervejs er sikret ved, at du er i en lukket gruppe med de andre deltagere, hvor I ikke kun øver, men også giver hinanden sparring.

Tvivlende (men ambitiøse) ledere spørger oftest om:

Hvad hvis jeg ikke har en profil på Linkedin?
Så er kurset det rette for dig. Undervejs opsætter vi og fintuner alle deltageres profiler.

Hvad hvis jeg allerede bruger Linkedin?
Så kan du være en af dem, der i særlig grad kommer for at se cases og få adgang til eksperthjælp med henblik på at nå den absolutte top af dit potentiale.

Hvad hvis vi taler engelsk i min organisation og/eller branche som helhed?
Det spiller ingen rolle i forhold til det, du skal lære. Vi fintuner for kulturelle forskelle, men man skal grundlæggende gøre det samme på Linkedin uanset sprog.

Hvad hvis jeg mest vil bruge det til min personlige karriere og mit personlige netværk?
Hvis du er på forløbet for at gøre karriere og komme i søgelyset hos head huntere til videre karriere, så kommer du ikke til at mangle viden. Det er den samme guide, de samme trin.

 Den ofte oversete bonus ved en stærk lederprofil på Linkedin – der nemt kan være hele indsatsen værd (igen og igen)

Den stærke profil gavner ikke kun relationen til dine kunder og ansatte. Når du i fremtiden skal rekruttere til organisationen, så har du en rampe at sende jobannoncer ud fra, som ikke findes magen til.

Helt konkret betyder det, at din indsats ved at træde ind og opdyrke din profil som leder på Linkedin skaber et talerør, som kan være mange sparede HR-kroner værd. Det er nemlig ikke kun din HR-afdelings budget til jobannoncering du kan tage toppen af, du får også et talerør som din HR-afdeling slet ikke kan købe for penge. Et stærkt personligt netværk i branchen er talerør til ikke-jobsøgende. Så vil de talenter, som slet ikke tjekker jobannoncer, men som følger dig på Linkedin, opdage den interessante stilling den vej.

Dette er blot én af flere sidegevinster ved kurset.

 

Tilmeld dig kurset LinkedIn for ledere

Har du spørgsmål, som efterlader dig i den sidste tvivl, så kontakt os på 32 14 32 32 eller uddannelse@borsen.dk – eller send os din tilmelding.

Tilmeld dig kurset

Linkedin for ledere

Oplev øget tillid hos både kunder og ansatte ved at sælge dig selv bedre på sociale medier

Varighed: To dage
Datoer: 19. og 25. maj 2020

Børsen Uddannelse
Mikado House 
København

12.500 kr.

Ekskl. moms

Varighed: To dage
Datoer: 19. og 25. maj 2020

Børsen Uddannelse
Mikado House
København

12.500 kr.

Eksl. moms