SKAB PROFITABEL VÆKST

 • Få succes med forretningsudvikling

  – Et kursus, der lærer dig at identificere og realisere virksomhedens vækstmuligheder

Varighed: To dage
Opstart: 20. september 2021

København

Udnyttelse af vækstpotentiale er noget, alle virksomheder søger, men mange har svært ved. Det lyder let at ”sælge flere produkter til nye eller eksisterende kunder”, og alligevel har mere end 85 pct. af danske mellemstore virksomheder svært ved netop det. 

På denne uddannelse i vækststrategi og forretningsudvikling lærer du, hvordan du lægger en solid og vækstbaseret forretningsstrategi ud fra den nyeste forskning og konkrete erfaringer fra erhvervslivet og ikke mindst, hvordan strategien realiseres.

Du får redskaberne og indsigterne til at kunne analysere og udforme forretningsstrategien for din virksomhed, og du lærer de metoder, der sikrer, at planerne bliver ført ud i virkeligheden. Et potentiale er fugle på taget og tomme kalorier. Det giver ingen vækst. Udgangspunktet på uddannelsen er fokus på, hvordan strategi- og vækstinitiativer bliver til noget målbart, konkret og profitabelt. 

Med udgangspunkt i empirisk data, konkrete og relevante cases samt nyeste forskning bliver du klogere på strategi- og forretningsudvikling, og hvordan det bør gribes an i din virksomhed.

Uddannelsen har et praktisk fokus, der naturligvis også trækker på den seneste teori. Cases og eksempler fra relevante danske og internationale virksomheder inddrages i høj grad i undervisningen, således at du som deltager bliver i stand til selv at kunne arbejde videre med forretningsudviklingen i din virksomhed.

Der præsenteres letanvendelige modeller, moderne redskaber og rammeværk til dit videre arbejde med strategi- og forretningsudvikling i din virksomhed.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Program for forretningsudvikling - dag 1
 • Hvad er en strategi egentlig – de fem spørgsmål, en god strategi besvarer

 • Typiske faldgruber for strategiarbejdet – og tiltag til at undgå dem

 • Kilder til konkurrenceevne – indefra og i markedet

 • Kilder til differentiering – “blå og røde oceaner”

 • Case: et eksempel på strategiudvikling og -eksekvering med succes. Hvad kan vi lære af den case?

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Program for forretningsudvikling - dag 2
 • Vækst og skalering – modeller til inspiration

 • 20 modeller, der giver profitabel vækst

 • Cases: egne eksempler og vækstudvikling for deltagernes virksomheder

 • Typiske barrierer for vækst – elastikmodellen

 • Konkrete tiltag til at overkomme barrierer

 • Afsluttende case: et forløb fra start til slut med konkret anvendelse af modeller og værktøjer, der er gennemgået over de to dage

Se hele videoen her

På masterclassen i forretningsudvikling lærer du:

→ Hvordan du lægger en solid og vækstbaseret strategi for din virksomhed, og hvordan denne plan realiseres

→ Hvordan du undgår de typiske faldgruber i arbejdet med strategi- og forretningsudvikling

→ Hvilke metoder du skal benytte til implementering af virksomhedens strategi

→ At anvende modeller og metoder til udvikling af din virksomhed, som du kan arbejde videre med efter uddannelsens afslutning

Din virksomhed får en medarbejder, der:

→ Kan analysere muligheder for vækst og optimering i virksomheden

→ Kan udforme virksomhedens strategi konkret og målbart

→ Har forudsætningerne for en vellykket gennemførelse af virksomhedens strategi

→ Har fået præsenteret letanvendelige modeller, moderne redskaber og rammeværk til det videre arbejde med strategi- og forretningsudvikling i virksomheden

Mød din underviser, Lars Bo Hansen

Lars Bo Hansen har arbejdet med strategi- og forretningsudvikling i mere end 20 år og har udviklet strategier og arbejdet med implementering i en lang række industrier, både nationalt og internationalt.

Lars Bo Hansen er desuden forfatter til flere bøger om strategi, forretningsudvikling og ledelse, herunder “De første 100 dage” (2018), “Mig og Joe” (2016) og “Strategi der virker” (2013). Lars er med andre ord rutineret i at formidle viden.

 

Lars Bo Hansen
partner
Implement Consulting Group

Lars Bo Hansen, partner,
Implement Consulting Group

Se filmen

Invester tid i forretningsudvikling

Du øger dine og din virksomheds chancer for succes og vækst, hvis du har kompetencer og færdigheder inden for forretningsudvikling og dermed ved, hvilke områder I med fordel kan arbejde med i din virksomhed. Invester to dage, og skab realiserbar vækst i virksomheden. Du får undervisning og viden, der let kan omsættes til værdi i din egen virksomhed – med testede modeller og værktøjer, vi ved virker.

Alle deltagere på uddannelsen får Lars Bo Hansens bog ”Mig og Joe” (2016), der handler om strategiarbejdet i Joe & The Juice – en virksomhed, der har opbygget en stærk virksomhedsidentitet og -kultur, og hvor hemmeligheden bag succesen er et konstant krav om at være anderledes, præcis styring, nærhed til det, der virkelig betyder noget, smartness og ikke mindst en ægte og indiskutabel tro på betydningen af motivation.

Målgruppen for denne masterclass er topledere og erfarne ledere med det strategiske ansvar for virksomheden, eller som skal stå i spidsen for en ny, vækstbaseret strategi. Det kan være deltagere fra alle størrelser af virksomheder. Kurset henvender sig dog ikke til ledere fra den offentlige sektor.

Tilmeld dig masterclassen Forretningsudvikling

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 32 14 32 32 eller uddannelse@borsen.dk.

Tilmeld dig masterclassen

Forretningsudvikling

Lær, hvordan du identificerer profitable vækstmuligheder og realiserer dem.

Varighed: To dage
Datoer: 20. og 21. september 2021

Børsen Uddannelse
Comwell Portside
Alexandriagade 1
2150 København

 

10.000 kr.*/12.500 kr.

Ekskl. moms

*Prisen gælder for Børsen Professionel, Børsen Executive og Børsen Corporate abonnenter.

Varighed: To dage
Datoer: 20. og 21. september 2021

Børsen Uddannelse
Comwell Portside
Alexandriagade 1
2150 København

 

10.000 kr.*/12.500 kr.

Ekskl. moms

*Prisen gælder for Børsen Professionel, Børsen Executive og Børsen Corporate abonnenter.