opnå større potentiale for din virksomhed

  • Forretningsudvikling

Lær at lægge en vækstbaseret forretningsstrategi

Varighed: To dage
Opstart: 17. september

Børsen Uddannelse, Mikado House, København

En tilfældig indsats giver tilfældige resultater

Det er muligt at få succes uden en strategi – men man bør stille sig selv det spørgsmål, om man tør forlade sig på tilfældighed.

På kurset i forretningsudvikling lærer du, hvordan du lægger en solid og vækstbaseret forretningsstrategi ud fra den nyeste forskning og erfaringer fra erhvervslivet.

Du får gennemtestede og anerkendte værktøjer til at udforme din forretningsstrategi og lærer de metoder, der sikrer, at planerne bliver ført ud i virkeligheden.

 

Kurset giver dig en praktisk og en nede-på-jorden introduktion til strategi- og forretningsudvikling

Undervisningen tager udgangspunkt i cases og eksempler, der sætter teorien i perspektiv. På den måde sikrer vi, at du selv kan anvende de samme modeller i din virksomhed.

På denne masterclass får du bl.a.:

→   Trin-for-trin-guide til optimering af din forretning

→   Cases fra ind- og udland

→   Systematisk forretningsudvikling understøttet af empiriske data

→   Tjekliste over faldgruber

→   Metode til implementering af strategier

Invester tid i forretningsudvikling

Du øger dine chancer for vækst, hvis du har kompetencer og færdigheder inden for forretningsudvikling. Invester to dage, og giv din virksomhed bedre vilkår for succes i fremtiden.

Målgruppen for denne masterclass er topledere og erfarne ledere med det strategiske ansvar for virksomheden, eller som skal stå i spidsen for en ny, vækstbaseret strategi. Det kan være deltagere fra alle størrelser af virksomheder. Kurset henvender sig dog ikke til ledere fra den offentlige sektor.

Mød din underviser, Lars Bo Hansen

På denne masterclass møder du Lars Bo Hansen, som har arbejdet med strategiudvikling i mere end 20 år. Han har udviklet strategier og arbejdet med implementering i en lang række industrier, både nationalt og internationalt.

Lars Bo Hansen er desuden forfatter til flere bøger om strategi, forretningsudvikling og ledelse, herunder “Strategi der virker”, “De første 100 dage” og “Mig og Joe”. Lars er med andre ord rutineret i at formidle viden. Du får en undervisning der let kan omsættes til værdi i din egen virksomhed – med testede modeller og værktøjer, man ved virker.

Lars Bo Hansen, partner,
Implement Consulting Group

Se filmen

 

Det er tid til at lægge mavefornemmelser væk. Tag ansvar for din virksomheds fremtid, og lær forretningsudvikling baseret på empiriske data

Tilmeld dig den næste masterclass i forretningsudvikling, og få lagt kursen for din virksomhed – med redskaber og modeller, der baserer sig på empiri og nyeste forskning.

Det faglige indhold bliver leveret i et lavpraktisk format, og du vil kunne implementere det straks efter kursets afslutning.

 

Tilmeld dig kurset Forretningsudvikling

Har du spørgsmål, som efterlader dig i den sidste tvivl, så kontakt os på 32 14 32 32 eller uddannelse@borsen.dk – eller send os din tilmelding. Den er ikke forpligtende, og du kan altid stille spørgsmål i den efterfølgende velkomstdialog. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig masterclassen

Forretningsudvikling

Lær at lægge en vækstbaseret forretningsstrategi

Varighed: To dage
Datoer: 17. og 18. september

Børsen Uddannelse
Mikado House
København

12.500 kr.

Ekskl. moms

Varighed: To dage
Datoer: 17. og 18. september

Børsen Uddannelse
Mikado House
København

12.500 kr.

Ekskl. moms