skab forandringer i folks handlinger

  • Adfærdsdesign

Ikke kun teorier – men i særdeleshed, hvordan du anvender adfærdsdesign

Varighed: To dage
Næste opstart: 12.-13. august

Børsen Uddannelse, Mikado House, København

Ofte kommer det der med adfærdsdesign aldrig længere end til teorierne

At du læser med her, siger faktisk en del om dig. Du er med al sandsynlighed en spændende profil, der i forbindelse med dit arbejde, skal hjælpe til med at ændre folks adfærd. Du forstår sikkert allerede nu de mange muligheder der er med adfærdsdesign. Kurset hjælper dig det sidste stykke, og viser dig hvor håndtaget sidder.

I dag er det ikke et spørgsmål om, hvorvidt du skal bruge adfærdspsykologi og adfærdsdesign, men om, hvorfor du ikke er gået i gang endnu. Her får du muligheden for at komme op i omdrejninger, arbejde intenst med konkrete cases og få det hele sat ind i en sammenhæng med din egen virksomhed.

Denne masterclass er skabt for at komme fra teori til anvendelse – så vi kan skabe flere kunder, tilfredse kunder, begge dele eller måske frigøre tid for virksomhedens ansatte.

Med denne masterclass i adfærdsdesign er du i stand til at: 

→   Spotte områder i virksomheden, hvor adfærdsdesign kan indfri et potentiale

→   Se hvilket sted i adfærdsteorierne der skal dykkes ned i, for at forstå kundernes adfærd

→   Opstille en tese for et forbedret design af et produkt, en servicefunktion eller andet

→   Forstå hvad du skal evaluere på, efter implementering af forsøg med nye designs – fordi du selv skabte tesen forud for forsøget

En masterclass med fokus på, at du mandag morgen kan anvende det, du har lært

Din underviser holder fokus på, at det du lærer, også bliver bragt i anvendelse. Det sker ved at tage afsæt i underviserens faglighed, men ligeså vigtigt, at du som studerende får jord under neglene og arbejder lavpraktisk med adfærdsdesign. 

Du vil som deltager arbejde med realistiske problemstillinger, og med forskningsbaserede metoder til at løse disse. Ved endt Masterclass har du en ny forståelse af menneskers tænkning og adfærd, og kan bringe den i anvendelse med det samme.

Mød din underviser, Anders Colding-Jørgensen

Anders Colding-Jørgensen er en af Danmarks førende eksperter i psykologi, kommunikation og adfærd. Han er uddannet adfærdspsykolog (cand.psych.) fra Københavns Universitet og har beskæftiget sig med adfærdsændringer og kommunikationspsykologi i mere end 20 år.

Anders er en erfaren underviser og oplægsholder fra både erhvervslivet og det akademiske miljø, og får konsekvent gode evalueringer.

Anders Colding-Jørgensen,
forfatter og foredragsholder

Film kommer snart

Tilmeld dig kurset Adfærdsdesign

Har du spørgsmål, som efterlader dig i den sidste tvivl, så kontakt os på 32 14 32 32 eller uddannelse@borsen.dk – eller send os din tilmelding.

Tilmeld dig masterclassen

Anvendt adfærdsdesign

Ikke kun teorier – men også hvordan du anvender adfærdsdesign

Varighed: To dage
Datoer: 12. – 13. august

Børsen Uddannelse
Mikado House
København

12.500 kr.

Ekskl. moms

Varighed: To dage
Datoer: 12. – 13. august 2020

Børsen Uddannelse
Mikado House
København

12.500 kr.

Ekskl. moms