FRA MEDARBEJDER TIL LEDELSESGANG

  • Ny leder

Bliv rustet til hverdagen som leder – med værktøjer, du kan bruge resten af livet

Varighed: Seks dage
Næste opstart: 9. marts 2021

København

Dårlig ledelse koster

Hver femte opsigelse, der bliver lagt på bordet i danske virksomheder, er på grund af lederen. Det viser data fra en undersøgelse af Konsulenthuset Ballisager i 2019. Så tænk over to ting:

Hvor meget koster det, og hvad kan vi gøre?

Tabet ved at miste en ansat pga. dårlig ledelse afhænger af jobfunktion, branche og den proces, der ledte til ansættelsen. Men måske er det eksakte tal ikke så vigtigt.

Forestillingen om tallets størrelse skal holdes op imod løsningen, der kan sikre, at det sker langt sjældnere. At du som ny leder lykkes med din opgave og ledelsesmæssige ansvar. En løsning, som Børsen Uddannelse i samarbejde med førende specialister i ledelse ønsker at præsentere for dig i et forståeligt, lavpraktisk format.

Vi kalder det “Ny leder”.

Uanset om du er aspirerende leder, netop startet eller har en hvis portion erfaring, så er uddannelsen for dig, der ønsker at kunne:

→   Skifte succesfuldt fra at være medarbejder til leder

   Skabe resultater gennem god ledelse

→   Kommunikere, coache og give feedback

→   Sikre høj performance hos medarbejdere

Du vil efter uddannelsen også have lært at mestre de mest centrale ledelseskompetencer, herunder konflikthåndtering og ledelse i paradokser. Du har derudover fået styrket indsigten i dine egne personlige styrker og svagheder, og i hvordan du bedst muligt bruger dig selv i rollen som leder.

Du skal udvikle dig for at få succes som leder

De kompetencer, der førte dig til hvor du er i dag, vil formentlig ikke være de samme kompetencer der vil sikre dig succes i din nye rolle som leder.

På denne uddannelse lærer du at skelne mellem det at være medarbejder og det at være leder, og du vil efter forløbet ikke længere være i tvivl om dine ledelsesmæssige prioriteter.

Til at hjælpe dig i gang med en vellykket karriere som leder, har vi fundet en ekspert i netop ledelse.

Undgå de mest gængse (og ofte oversete) begynderfejl

I løbet af de seks dage uddannelsen varer, vil du få redskaber til at udfylde din nye rolle som leder og tydeliggøre din ledelsesidentitet med fokus på dine værdier og din personlige vision.

Ved at arbejde effektivt med dit personlige lederskab, får du mere mod og større sikkerhed i din lederrolle. Du undgår også at begå de mest gængse ”begynderfejl”, samtidig med at du udvikler effektive ledelsesvaner allerede i begyndelsen af din lederkarriere.

Gennem uddannelsen får du endvidere

→   De rette forudsætninger for at opnå succes i rollen som leder

→   Lært hvad “springet” kræver af nye færdigheder

→   Styr på hvilke gamle færdigheder, der skal aflæres for at få succes i jobbet

Du får også udarbejdet en erhvervspsykologisk profil og får dybere selvindsigt og bevidsthed om egne styrker og svagheder – et centralt afsæt for at styrke ledelsesrejsen.

Mød din underviser, chefkonsulent Jan Bartram

Jan er chefkonsulent i Lead, og ekspert i at hjælpe nye ledere med at opnå succes i lederrollen. Han arbejder til daglig for en lang række af Danmarks førende organisationer med ledelses- og talentudvikling. Jan har 25 års unik erfaring fra sportens verden som sportschef i AGF og fra store private virksomheder, herunder JP/Politikens Hus og Berlingske Media, hvor han har været HR-direktør.

Jan Bartram
chefkonsulent
Lead

Se filmen

Din underviser træner ikke jagerpiloter

… men han låner et koncept derfra.

Inden en jagerpilot får lov at flyve selv, skal vedkommende gennem intensiv træning i en simulator. Træning i simulatoren bringer viden ud i hænderne på den studerende. Børsen Uddannelse kalder det læring fra hoved-til-hoved-til-hænder.

På den model har din underviser skabt Børsens udviklingsforløb for nye ledere. Du skal som ny leder ikke sendes retur til din organisation med viden stående på en stak noter – du skal kunne lede.

 

Et (uvurderligt) netværk af ledere

At blive leder kan være en ensom følelse, da man kan opleve at blive isoleret fra fællesskaber, man før var en del af på arbejdspladsen. Derfor er et vigtigt element ved uddannelsen, at du får et forum hvor du kan dele viden, tanker og udfordringer med ligesindede og samtidig få sparring og feedback i et magtfrit rum.

Du bliver en del af et stærkt netværk bestående af nye ledere – et netværk, der strækker sig langt ud over de seks dage, som denne uddannelse varer.

Har du spørgsmål til forløbet, så kontakt os på 32 14 32 32 eller uddannelse@borsen.dk – eller send os din tilmelding. 

TILMELD DIG KURSET

Ny leder

Bliv rustet til hverdagen som leder – med værktøjer, du kan bruge resten af livet

Varighed: Seks dage
Modul 1: 6. og 7. oktober 2020
Modul 2: 4. og 5. november 2020
Modul 3: 2. og 3. december 2020

Børsen Uddannelse
Mikado House
København

35.000 kr.

Ekskl. moms

Varighed: Seks dage
Modul 1: 9. og 10. marts 2021
Modul 2: 13. og 14. april 2021
Modul 3: 11. og 12. maj 2021

Børsen Uddannelse
Tivoli Hotel & Congress Center
Arni Magnussons Gade 2-4

1577 København V

35.000 kr.

Ekskl. moms