BLIV LEDER AF GAVN – IKKE KUN AF NAVN

  • Børsens lederuddannelse

Løfter din ledelse til næste niveau, baseret på både forskning og erfaringer, og med dig i centrum

Varighed: Otte dage
Næste opstart: 3. juni

Tivoli Hotel & Congress Center, København K

En lederuddannelse med vision

Børsen uddannelse vil gerne give dig en lederuddannelse, der løfter din ledelse markant, og ruster dig til at lede med vision og skabe følgeskab.

Det skal handle om dig. Det betyder, at du – udover at lære om det gængse (og nødvendige), f.eks. strategiudvikling, performance hos medarbejdere og forandringsledelse – bliver udviklet i dit personlige lederskab, får en personlig LVI-profil og en performance-samtale med en ekspert i ledelse. Hvad en LVI-profil er, vender vi tilbage til om lidt. Først en overordnet introduktion.

En aktuel uddannelse der sikrer dig højt udbytte, uanset om det er din første læringsrejse ind i ledelsesland, eller om du før har været på lederkursus

Dit høje udbytte sikres gennem kontekst til din situation, men i lige så høj grad gennem højaktuelle og relevante emner. De emner inden for organisation og ledelse, som vi ved fra redaktionen på Børsen præger dagsordenen i danske virksomheder, er de emner, vi gør dig skarpe på når du tager Børsens lederuddannelse.

Her er tre væsentlige (ud af de mange) forandringer, vi vil skabe for dig:

→   Du får klarhed over, hvad der skal til for at blive en succesrig leder. Din underviser tegner sigtelinjen samt rækker dig redskaberne og metoderne

→   Du undgår at begå de klassiske fejl, man som leder ubevidst kan overse, og meget ofte undervurderer

→   Du får skabt et solidt fundament for dit lederskab, og bliver den leder som andre vil gå til, for at få gode råd og inspiration

Du har ledelseserfaring – og respekt for, at man altid kan lære mere

Børsens lederuddannelse er til dig med ledelseserfaring. Den første tid som leder har med al tænkelighed været hæsblæsende for din udvikling, men du ved også, at læringskurven ikke behøver at flade ud.

Man kan sige, at den første periode i lederkarrieren automatisk giver dig store mængder læring i bredden – mens der så til evig tid er noget at lære i dybden. Dine undervisere hjælper dig med den faglige dybde, så du kan blive løftet til det næste ledelsesniveau.

Ikke bare faglig kompetent, men også en kompetent underviser

Niels-Henrik Sørensen står i spidsen for Børsens lederuddannelse. Han er kendt som en af Danmarks bedste, når det gælder ledelsesudvikling.

Han bringer erfaringer med fra et langt arbejdsliv i roller som f.eks. ledende partner i Lead – enter next level og ledelsesudviklingsekspert i danske internatonale virksomheder.

Og så kan han undervise. I letfordøjelig og praksisnær undervisningsstil er han dit fyrtårn på din rejse gennem lederuddannelsen og garant for din ledelsesmæssige udvikling.

Niels-Henrik Sørensen
managing partner
Lead

Lederuddannelse med løfte om høj faglighed og et bredt perspektiv

Vi har forståelse for, at det er en stor beslutning at vælge uddannelse. Når det vi tilbyder, kræver en investering i både tid og ressourcer, vil vi gerne forpligte os til nogle læringsmål som gør beslutningen nemmere.

Herunder ser du, hvad vi med uddannelsen vælger at forpligte os til.

Efter Børsens lederuddannelse:

→   Kan du lede dine medarbejdere, dit team og din organisation med fornyet styrke og større effektivitet – og du kan lede i højt tempo (uden stress)

→   Vil du være mere effektiv som leder og i stand til at lede både mennesker, opgaver og organisation

→   Har du fået redskaber og metoder til at skabe high-performance teams, præget af høj motivation

→   Har du fået redskaber og metoder til at lede medarbejdere i en nutidig-virkelighed; det vil ofte kræve agilt lederskab

→   Vil du kunne opnå større effekt; effekt af dit lederskab, som kommer til udtryk i resultater, som din ledelse ved er skabt af dig

 

Du får også udarbejdet en erhvervspsykologisk profil og får dybere selvindsigt og bevidsthed om egne styrker og svagheder – et centralt afsæt for at styrke ledelsesrejsen.

Du får udviklet dine lederkompetencer i et trygt og udfordrende rum, sammen med ligesindede profiler

Du oplever undervejs et miks af læringsrum, der alle har sine styrker. Uddannelsen kombinerer traditionelt fremmøde i klasserum, den personlige samtale med underviser eller ledelsesekspert, og et kickoff møde der foregår online, som du deltager i hjemmefra.

Dertil får du tegnet en LVI-profil, som kan siges også at være et slags læringsrum. Lederens VersatilIndeks (LVI) dannes af feedback fra medarbejdere og fra lederens side- og overordnede.

Her ser du uddannelsens opbygning:

→   Kick-off møde

→   LVI – 360 graders personlig ledelsesudvikling

→   Personlig performance-samtale

→   Udvikling af dit lederskab (To dage)

→   Øget performance hos medarbejdere og teams (To dage)

→   Effektfuld strategiudvikling og -implementering (To dage)

→   Ledelse af forandringer (To dage)

Med Børsens lederuddannelse skaber du dig et unikt netværk

Det rette netværk kan gøre en verden til forskel. Du får med denne lederuddannelse et netværk der kan åbne døre til vigtige, værdiskabende relationer resten af din tid som leder.

 

Tilmeld dig nu – stil spørgsmål bagefter for afklaring

Har du spørgsmål, som efterlader dig i den sidste tvivl, så kontakt os på 32 14 32 32 eller uddannelse@borsen.dk – eller send os din tilmelding.

TILMELD DIG UDDANNELSEN

Børsens lederuddannelse

En lederuddannelse med vision.

Varighed: Otte dage
Kickoff: d. 3. juni 2020
Modul 1: d. 20. og 21. august 2020
Modul 2: d. 28. og 29. september 2020
Modul 3: d. 11. og 12. november 2020
Modul 4: d. 16. og 17. december 2020

Tivoli Hotel & Congress Center
København

60.000 kr.

Ekskl. moms

Varighed: Otte dage
Kickoff: 3. juni 2020
Modul 1: 20. og 21. august 2020
Modul 2: 28. og 29. september 2020
Modul 3: 11. og 12. november 2020
Modul 4: 16. og 17. december 2020

Tivoli Hotel & Congress Center
København

60.000 kr.

Ekskl. moms