Stærkt lederskab i omskifteligt terræn

  • Agile leadership

Lær at mestre vor tids nok mest efterspurgte ledelseskompetence

Varighed: To dage
Næste opstart: 9. marts 2021

København

Lær at lede agilt, og skab forandringer i din organisation

Agil ledelse handler om evnen og modet til at læse og respondere på skiftende omstændigheder med et bredt handlerepertoire – at du som leder kan bruge modsatrettede ledelsestilgange og organiseringsformer frit og uafhængigt af dine personlige præferencer. At lede agilt betyder bl.a., at beslutningskraft og kompetence i langt højere grad skubbes nedad og udad i organisationen, og at du som leder skal kunne lede på tværs af organisationsformer som hierarki, matriks og projektorganisering samt skabe en team- og læringskultur med “samarbejdsrum” på kryds og tværs af organisatoriske grænser.

Kurset er et intensivt forløb med både best practice fra verdens førende virksomheder, intensiv praksistræning og de fornødne refleksioner. Kurset giver dig anledning til at reflektere over din egen ledelsesstil i praksis, samt hvordan du som leder kan arbejde med agile team, kulturer og organisationer.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Program for agile leadership - dag 1
  • Introduktion til agil ledelse
  • Den agile organistion

Frokost

  • Online oplæg om hvorfor agil transition fejler
  • Sprintsession 1 – arbejde med deltagernes cases
Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Program for agile leadership - dag 2
  • Det agile team
  • Sprintsession 2 – arbejde med deltagernes case

Frokost

  • Sprintsession 3 – arbejde med deltagernes cases
  • Det personlige lederskab
  • Next steps

Som deltager på “Agile leadership” lærer du at: 

→ Bidrage aktivt til at skabe en team- og læringskultur med “samarbejdsrum” på kryds og tværs af organisatoriske grænser 

→ Understøtte udviklingen af en vi-kultur, hvor samarbejdsrum på kryds og tværs af organisationen er normen og ikke undtagelsen

Lede agilt på tværs af organisationsformer

→ Arbejde med kollektive ledelsesmodeller og mere fleksible organisationsformer

→ Undgå faldgruben at udøve en gammeldags form for ledelse, som ikke passer til de udfordringer, som moderne virksomheder ofte står over for

→ Med selvsikkerhed benytte de mest essentielle redskaber og indsigter, der skal til for at kunne skabe værdi i en kompleks, dynamisk og travl hverdag

→ Lede agile og selvorganiserede team

Din virksomhed får en medarbejder, der: 

→ Er rustet til at udøve agil ledelse tilpasset den virkelighed, virksomheden står over for

→ Har indsigt i og forståelse for, hvorfor agil ledelse er afgørende for virksomhedens succes, og hvordan agilitet som ledelsesform skal implementeres

→ Kan sammensætte, lede og støtte agile team og processer

→ Kan dyrke agil tankegang og arbejdsstil hos medarbejderne i teamet

Mød din underviser, Jane Søgård Hansen

Jane er ekspert i agil ledelse og metode og har mange års solid erfaring som projektleder i organisationer i agil og digital transformation. Jane har arbejdet indgående med den agile rejse, både på medarbejder- og lederniveau, og de konsekvenser, den har på individ-, funktions- og organisationsniveau.

I undervisningen trækker Jane på den nyeste viden fra forskningen samt best practice fra danske og udenlandske virksomheder. Dette kobles med hendes praktiske erfaringer som ledelsesrådgiver og projektleder som en del af en kompleks, agil transformation.

Jane Søgård Hansen
chefkonsulent
Lead

Målgruppe for uddannelsen

Uddannelsen henvender sig til både nye og erfarne ledere, der ønsker at lære agil ledelse og de kompetencer, der kræves for at arbejde i og lede agile processer. Uddannelsen henvender sig til alle typer af virksomheder, både private og offentlige.

 

Tilmeld dig det intensive kursus Agile leadership, og stå stærkere i dine ledelsesopgaver

Få intensiv undervisning i agil ledelse med afsæt i din konkrete ledelsesopgaver. Ud fra dit nuværende ståsted arbejder vi med, hvordan du kan lede agilt og skabe en agil kultur. Kurset ruster dig til at skabe en agil og lærende kultur i din organisation ud fra din ledelsesstil og person.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 32 14 32 32 eller uddannelse@borsen.dk.

TILMELD DIG KURSET

Agile leadership

Lær at mestre vor tids nok mest efterspurgte ledelseskompetence

Varighed: To dage
Datoer: 9. og 10. marts 2021

Børsen Uddannelse
Tivoli Hotel & Congress Center
Arni Magnussons Gade 2
1577 København

12.500 kr.

Ekskl. moms

Varighed: To dage
Datoer: 9. og 10. marts 2021

Børsen Uddannelse
Tivoli Hotel & Congress Center
Arni Magnussons Gade 2

1577 København 

12.500 kr.

Ekskl. moms