Biodiversitet og konkurrencekraft

– SÅDAN SIKRER I BIODIVERSITET OG EN POSITIV BUNDLINJE

Hent brochure

Din forretning afhænger af kloden
– derfor skal du forstå biodiversitet

Langt de fleste eksperter er enige om at arternes uddøen og biodiversitetskrisen kommer til at være  større og værre end selve klimakirsen – og virksomhedens rolle i at sikre og genoprette biodiversiteten bliver inden for få år et forretningskristisk spørgsmål som alle virksomheder før eller siden skal forholde sig til.

Sammen med Fælleshaven, Bain & Company og redaktionen fra Børsen Bæredygtig stiller vi skarpt på hvordan virskomheder ødelægger biodiversitet, hvad I helt konkret kan gøre for at begrænse dette tab og hvordan jeres indsats kan intergreres i virksomhedens bæredygtighedsstrategi og sikrer en positiv bundlinje.

“Biodiversitet og konkurrencekraft” lærer du:

✔️ Hvordan I som virksomhed kan arbejde aktivt for at mindske tab af biodiversitet helt konkret
✔️ Hvordan biodiversitet kan integreres i virksomhedens bæredygtighedsstrategi
✔️ Hvorfor arbejdet med biodiversitet er en investering i medarbejdertrivsel og øget effektivitet
✔️ Hvilke reguleringer, standarder og rapporteringskrav der venter virksomheder i fremtiden
✔️
Hvordan i kommunikerer biodiversitet og driver det strategiske arbejde i virksomheden

Tilmelding sker efter først-til-mølle og tilmelder du dig inden 20. februar kan du komme med for 9.989 kr. ekskl. moms.

,

Varighed:
Èn dag

Dato:
2. marts 2023

Adresse:
Krogerupvej 3C
3050 Humlebæk

12.000 kr.   9.989 kr.

ekskl. moms

Gælder t.o.m. 20. februar 2023 hvorefter prisen er 12.000 kr.

Program – formiddag:

  • Den journalistiske dækning af biodiversitetskrisen – hvorfor dækker Børsen det?

  • Derfor hænger biodiversitet og forretning sammen

  • Hvor gode er dansk erhvervsliv til at tænke på biodiversiteten?

   Program eftermiddag:

   • Sådan ser biodiversitet ud

   • Sådan kan du konkret arbejde med biodiversitet på din virksomhed

   • Sparring med oplægsholderne og spørgsmål til dit eget arbejde med biodiversitet

   Målgruppe

   Masterclassen i biodiversitet henvender sig til alle, der arbejder med biodiversitet koblet til forretningsgrundlaget i virksomheder og organisationer. Enten som leder eller medarbejder i csr- eller bæredygtighedsteam. Målgruppen for masterclassen er endvidere ejerledere, iværksættere og ledere/medarbejdere inden for kommunikation/PR og markedsføring i private og offentlige virksomheder. Det vil sige, at man kan deltage, uanset om man arbejder med kommunikation, strategi, markedsføring, i bæredygtighedsteamet eller andre positioner.

   “Biodiversitet og konkurrencekraft” afholdes hos Fælleshaven på Krogerup Avlsgård.

   Mød dine undervisere

   Torsten

   Torsten Hvidt

   Partner og Nordisk Social Impact Lead, Bain & Company

   Torsten Hvidt er partner i Bain & Company, hvor han rådgiver store danske og internationale virksomheder om organisation og ledelse, transformation og vækst på tværs af sektorer. Torsten står i spidsen for Bain’s arbejde med social impact og sustainabily i Norden og er drivkraften bag rapporten ”Danish companies and the biodiversity crisis”, som Bain har udarbejdet i samarbejde med WWF Verdensnaturfonden Danmark.

   Julie Ring-Hansen

   Journalist, Børsen Bæredygtig
    

   Julie Ring-Hansen Holt er journalist på Børsen Bæredygtig og dækker udviklingen i virksomheders arbejde med biodiversitet intenst og fulgte blandt andet debatten i forbindelse med COP15 på biodiversitet.

   Julie har ud over Børsen arbejdet på Ingeniøren og Politiken og haft en særdeles velfungerende freelanceforretning. Julie er meget optaget af journalistikkens rolle i klimakampen og interesserer sig for at finde frem til de virksomheder, der er gode cases på grøn omstilling.

   Carla

   Carla Prip

   Chefgartner og partner, Fælleshaven

   Carla er chefgartner i Fælleshaverne A/S, hvor hun udvikler udearealer og oplevelser i naturen. Hun lærer virksomheder og privat om køkkenhaver, selvforsyning, kompost, jordbund og hvordan man bedst understøtter biodiversiten. 

   Tidligere har Carla været frilandsgartner hos Aarstiderne A/S og har en fortid i restaurationsbranchen, hvor råvarer, økologi og smag spiller allerbedst sammen, fx ØsterGRO, Stedsans og 108.

   Louise

   Louise Pape

   Chefgartner, Fælleshaven
    

   Louise er chefgartner i Fælleshaverne A/S og designer grønne uderum for mere biodiversitet, sundt jordbrug og selvforsyning. Louise arbejder med alt fra vilde, danske blomster over store frugtlunde og produktive køkkenhaver.

   Louise fungerer som forperson i Brancheforeningen for Økologiske Blomsterproducenter, og har tidligere udviklet metoder for brugerinvolvering og Offentlige – Private – Civile samarbejder.