Tre grunde til at vælge Qatar Airways på forretningsrejsen
En stoleryg bliver hurtigt til en privat biograf. Skærmen har over 4000 forskellige underholdningstjenester og et bredt udvalg af prisbelønnede film.

Tre grunde til at vælge Qatar Airways på forretningsrejsen

Sidste år blev Qatar Airways' business class kåret som verdens bedste til både World Airline Awards og i TripAdvisors Travelers' Choice Awards. Qatar Airways og det prisbelønnede flypersonale tilbyder en hel række services, der giver dig en oplevelse i verdensklasse.

Qatar Airways blev kåret til verdens bedste business class i flere sammenhænge i 2018. Og det er ikke svært at forstå hvorfor. Virksomheden tilbyder en bred vifte af services i bedste kvalitet, uanset om du er på forretningsrejse eller bare slapper af med en velfortjent ferie. Her får du tre grunde til at vælge Qatar Airways, når du skal på forretningsrejse.

1. En kulinarisk rejse

Som flyrejsende vil du sikkert gerne have et friskt og moderne perspektiv på flymad. Uanset hvornår på dagen, du rejser – eller hvilket måltid, du bliver serveret - garanteres du frisk mad, når du rejser med Qatar Airways. I dit rummelige sæde kan du nyde morgenmad, frokost og aftensmad tilberedt af velvalgte ingredienser, og selvfølgelig tilbyder Qatar Airways et komplet udvalg af drikkevarer, uanset om du vælger en af de eksklusive champagnesorter, en cocktailklassiker eller bare en kop friskbrygget cappuccino.

Læs hvorfor andre rejsende mener at Qatar Airways er verdens bedste flyselskab til forretningsrejser

2. Et kreativt rum kun for dig

Med et klart fokus på service og gæstfrihed kan Qatar Airways optimere din oplevelse både før og under din rejse. Hvis du vælger at flyve business class, kan du altid slappe af og føle dig i trygge hænder hos besætningen, der har modtaget flere priser for deres upåklagelige service. En stoleryg bliver hurtigt til en privat biograf eller tv-skærm med over 4000 forskellige underholdningstjenester og et bredt udvalg af prisbelønnede film.

3. Du lander udhvilet

Du kan altid lægge dig ned og tage et hvil i et rummeligt og komfortabelt sæde med et smart mediepanel inden for en armslængde. Her kan du oplade din laptop eller smartphone, mens du hviler dine øjne. Hvis du flyver i Qatar Airways' eksklusive Qsuite-kabine, kan du hurtigt omdanne dit sæde til et privat rum med en sammenklappelig seng, så du kan sove med samme ro som i et hotelværelse.

Læs her om verdens bedste business class

Annoncen er produceret den 15.04.2019 af Qatar Airways i samarbejde med Drum og Børsen Creative.

AnbefaletForsiden lige nu


Analyse: Viruseffekten gør nu for alvor ondt – "lykkelig uvidenhed" afløst af frygt for det ukendte

Coronafrygt sender boligejernes yndlingslån mod lukkekurs

Danske Bank om aktiefald på 3 pct til C25-indekset: "Glasset er stadigvæk halvfyldt"

Se de ti danske aktier som falder mest lige nu

Sydbank: Virusspredning kan stoppe aktiernes rekordridt - men er ikke startskud til en lang nedtur

Tradeshifts værdi er eksploderet på få år: "Vores plan er at gå på børsen i 2021"

Falck-topchef: "Vi er langt fra, hvor vi vil være, for vi er afsindigt ambitiøse i Falck"

Thailandske og malaysiske aktier falder: Er dykket 20 pct siden rekorden i 2018