Ugens to købskandidater og en salgskandidat

Ugens to købskandidater og en salgskandidat

I denne uge har vi set på tre aktier, hvoraf to er teknisk positive, og én er negativ baseret på teknisk analyse.

Analyserne er skrevet på baggrund af lukkekursen fredag den 7. juni 2019. De tekniske forhold kan ændre sig fra dag til dag.

Du kan læse mere om vores analysetjenester her. Her finder du også en daglig automatisk analyse af alle danske, svenske og norske aktier.
 

Tryg ligger i en stigende trendkanal på kort og mellemlang sigt og har brudt op gennem loftet i en stigende trendkanal på lang sigt. Yderligere stigning indikeres, og der ligger ikke modstand over dagens kursniveau. Positivt momentum og positiv volumenbalance på kort og lang sigt styrker den voksende optimisme blandt investorerne og forstærker således også det positive trendbillede. I tilfælde af en reaktion nedad, er der kortsigtet støtte ved 202 kr. Tryg betragtes som en god købskandidat baseret på teknisk analyse.
 

DSV viser stærk udvikling inden for stigende trendkanaler på kort, mellemlang og lang sigt. Positiv volumenbalance, dvs. at aktien har handles mere på dage med kursstigninger end på dage med fald, viser, at køberne har været mere aggressive end sælgerne på det seneste. Dette indikerer stigende optimisme blandt investorerne og bekræfter det positive trendbillede. På mellemlang og lang sigt har aktien for nylig brudt op gennem tidligere modstandsniveauer, så der nu er støtte ned mod 600 kr. DSV er derfor en spændende købskandidat baseret på teknisk analyse, så længe kursen er over 600 kr., og endnu mere positivt vil det være, hvis aktien bryder op gennem den kortsigtede modstand på 627 kr.

Daglige opdaterede analyser af DSV og de øvrige aktier i Danmark, Sverige og Norge kan findes her.
 

Nilfisk Holding er faldet 30 pct. siden midten af april, fra 291 kr. til fredagens lukkekurs på 204 kr. På vej ned er kursen brudt ned gennem gulvet i en dobbelt-top-formation, og på trods af at kursmålet på 219 kr. er nået, signaliserer bruddet yderligere fald. Kursen er også brudt ned gennem den tidligere støtte ved 230 kr., så der i tilfælde af reaktioner opad er modstand på dette niveau. Endelig er aktien brudt ned gennem gulvet i en faldende trendkanal. Dette åbner for et endnu hurtigere fald. Der er ingen støtte under dagens kursniveau, og negativ momentum svækker desuden aktien. Nilfisk Holding er derfor teknisk negativ.

Annoncen er produceret af Investtech i samarbejde med Børsen Creative

AnbefaletForsiden lige nu


Vestas-boss om ekstremt 2019: "Vi jager folk for at levere i år"

Ny regering med indbyggede benspænd: Der en ubalance mellem konkrete forslag til nye udgifter og hvor konkrete forslagene er til finansieringen

Amagerbankens formand afviste behov for forsikring og mente ikke bestyrelseskolleger havde grund til bekymring hvis de "opførte sig ordentligt"

Mette Frederiksen: Margrethe Vestager skal fortsætte som EU-kommissær

Chr. Hansen nedjusterer forventningerne - den organiske vækst skuffer

Kattelem i regeringspapir kan rive tusindvis af hænder væk fra erhvervslivet nu

Mads Nipper om regeringsaftale: "Da fik jeg sgu kaffen lidt galt i halsen"

SF erkender brud på løfte om kontanthjælp

Lumsk detalje koster overblikket over boligskattegæld