To positive og en negativ aktie, der venter regnskab
Foto: Investtech

To positive og en negativ aktie, der venter regnskab

Vi ser nærmere på tre aktier, hvoraf to er teknisk positive og en er teknisk negativ. To af aktierne lægger delårsresultat frem i løbet af maj.

 

Chr. Hansen Holding viser stærk udvikling inden for en stigende trendkanal, og kursen er brudt op gennem den tidligere modstand ved 686 kr.

Der er indikeret yderligere stigning, og der ligger ikke modstand over dagens kursniveau, samtidig med at der er god støtte ved den tidligere modstand ved 686 kr.

I tillæg er momentum positivt. Det indikerer voksende optimisme blandt investorerne, noget som forstærker det positive trendbillede. Chr Hansen Holding er dermed positiv ud fra en teknisk analyse.

 

Mærsk viser negativ udvikling inden for en faldende trendkanal, og er derudover brudt ned gennem gulvet omkring 8076 kr. i en rektangelformation. Bruddet signaliserer yderligere fald. Kursen nærmer sig støtten ved 7740 kr., og volumenbalancen er positiv.

Det kan give en reaktion op, mens brud ned gennem støtteniveauet vil bekræfte det negative billede. Aktien anses nu for at være teknisk svagt negativ.

 

Per Aarsleff Holding har de sidste måneder holdt sig mellem 220 kr. og 232 kr. Der er dermed dannet en rektangelformation, og brud på et af disse niveauer vil signalere den videre udvikling.

Positiv volumenbalance og nærhed til støtten ved 220 kr. åbner for en reaktion op, mens brud under 220 kr. vil udløse et salgssignal. Per Aarsleff Holding forventes at præsentere delårsrapport den 27. maj.

Analyserne er skrevet på baggrund af lukkekurser mandag d. 13. maj 2019. De tekniske forhold vil kunne ændre sig fra dag til dag, og her kan du læse mere om vores analysetjenester. Her finder du også dagligt automatiske analyser af alle danske, svenske og norske aktier.

Annoncen er produceret af Investtech og opdateret løbende i samarbejde med Børsen Creative

AnbefaletForsiden lige nu


Finanstilsynet: Gebyrskandale kan ramme flere banker

Enhedslisten kræver garanti mod "klassiske" reformer

Det kan vi lære: Er du topchef eller investor?

DSV: Sådan ruster vi os til en ny krise

Ørsted tager første stik på strategisk vigtigt marked

Eksperter: Positive afkast i sigte for danske aktier resten af 2019

Bliver Noma kåret som verdens bedste restaurant tirsdag?

Aktieluk i Europa: Nedjustering sænkede Daimler i svagt negativt Europa

Skattedom kan give milliardtab i statskassen: "Vi tror, at Skat alt andet lige vil stå til nederlag i flere sager"