To positive og en negativ aktie, der venter regnskab
Foto: Investtech

To positive og en negativ aktie, der venter regnskab

Vi ser nærmere på tre aktier, hvoraf to er teknisk positive og en er teknisk negativ. To af aktierne lægger delårsresultat frem i løbet af maj.

 

Chr. Hansen Holding viser stærk udvikling inden for en stigende trendkanal, og kursen er brudt op gennem den tidligere modstand ved 686 kr.

Der er indikeret yderligere stigning, og der ligger ikke modstand over dagens kursniveau, samtidig med at der er god støtte ved den tidligere modstand ved 686 kr.

I tillæg er momentum positivt. Det indikerer voksende optimisme blandt investorerne, noget som forstærker det positive trendbillede. Chr Hansen Holding er dermed positiv ud fra en teknisk analyse.

 

Mærsk viser negativ udvikling inden for en faldende trendkanal, og er derudover brudt ned gennem gulvet omkring 8076 kr. i en rektangelformation. Bruddet signaliserer yderligere fald. Kursen nærmer sig støtten ved 7740 kr., og volumenbalancen er positiv.

Det kan give en reaktion op, mens brud ned gennem støtteniveauet vil bekræfte det negative billede. Aktien anses nu for at være teknisk svagt negativ.

 

Per Aarsleff Holding har de sidste måneder holdt sig mellem 220 kr. og 232 kr. Der er dermed dannet en rektangelformation, og brud på et af disse niveauer vil signalere den videre udvikling.

Positiv volumenbalance og nærhed til støtten ved 220 kr. åbner for en reaktion op, mens brud under 220 kr. vil udløse et salgssignal. Per Aarsleff Holding forventes at præsentere delårsrapport den 27. maj.

Analyserne er skrevet på baggrund af lukkekurser mandag d. 13. maj 2019. De tekniske forhold vil kunne ændre sig fra dag til dag, og her kan du læse mere om vores analysetjenester. Her finder du også dagligt automatiske analyser af alle danske, svenske og norske aktier.

Annoncen er produceret af Investtech og opdateret løbende i samarbejde med Børsen Creative

AnbefaletForsiden lige nu


Mette F. varsler "målrettede skattestigninger"

Forbud mod topskattelettelser og mulighed for mere udenlandsk arbejdskraft: Her er de vigtigste punkter i ny regeringsaftale

Regeringsaftale åbner lille dør for udenlandsk arbejdskraft

Røde partier enige om ny S-regering

Tiger-ejer sigter mod gigantnotering i september: Danskere står til at blive mangemillionærer

Medierne på grillen: Kollektiv nedsmeltning over isfoto

Tysk industrimotor hoster og harker - kan koste 3500 danske arbejdspladser

Rambøll ser frem til hårde klimakrav: "Man kan godt sige, at initiativet rent markedsmæssigt er en gave"

To danske restauranter i verdens top fem