Ugens vindere på aktiemarkedet - skal du med på bølgen?

Ugens vindere på aktiemarkedet - skal du med på bølgen?

I denne uge har vi set på tre aktier, som på baggrund af teknisk analyse ser ud til at være gode købskandidater. To af aktierne har udløst købssignal efter at have brudt op fra faldende trendkanal, men ligger inde i en stigende trendkanal.

Analyserne er skrevet på baggrund af lukkekursen mandag den 1. april 2019. De tekniske forhold kan ændre sig fra dag til dag. Du kan læse mere om vores analysetjenester her – hvor du også finder en daglig automatisk analyse af alle danske, svenske og norske aktier.

Jyske Bank brød først op fra en faldende trendkanal og videre op gennem taget ved 257 kr. i en rektangelformation. Bruddet signalerer yderligere stigning til 273 kr. eller mere.

Positiv volumenbalance og positivt momentum indikerer stigende optimisme blandt investorerne og viser, at køberne har været mere aggressive end sælgerne. Dette styrker trendbruddet og bidrager til at gøre Jyske Bank til en spændende købskandidat baseret på teknisk analyse.
 

Lundbeck har etableret en stigende trendkanal, og yderligere stigninger inden for denne er angivet. Der ligger god støtte på 6,8 pct. under dagens kurs på 280 kr., mens der er 16,6 pct. op til modstanden ved 350 kr. Lundbeck fremstår således som en spændende købskandidat, som det tekniske billede ser ud i skrivende stund.

Dagligt opdaterede analyser af Lundbeck og de øvrige aktier i Danmark, Sverige og Norge kan findes her.
 

ALK-Abello
er brudt op fra en faldende trendkanal og videre op gennem den tidligere modstand ved 1090 kr., og har efter dette udløst købssignal fra en omvendt hoved-og-skulderformation, efter bruddet op gennem modstanden ved 1108 kr. Positiv volumenbalance og stærkt momentum styrker aktien yderligere og viser stigende optimisme blandt investorerne. ALK-Abello har god støtte ved 1090 kr., og der ligger ikke modstand før ved 1200 kr. ALK-Abello er således en spændende købskandidat baseret på teknisk analyse.

 

Annoncen er produceret af Investtech og opdateret løbende i samarbejde med Børsen Creative

AnbefaletForsiden lige nu


It-milliardæren Ib Kunøe køber hjertebarn: "De der 300 mio. kr. er jo ikke dem, der vælter læsset"

OVERBLIK: Her er hovedpunkterne i klimaloven

Sket i ugen: Grøn brint, supermolekyle og glucosefølsom insulin er topfolks svar på fremtidssikring

Helle Ib: Få emner kan aktivere vælgerne som vilkårene på boligmarkedet. Tre aktuelle politiske tiltag er værd at følge

Bredt politisk flertal er enig om ny dansk klimalov

"Jeg er ikke bange for problemerne"

Liberal Alliance forlader forhandlinger om klimalov

Ni ud af ti kroner investeret i dansk fintech kan være spildt

Jeudan køber parkeringsanlæg for trecifret millionbeløb