Tre aktier i position til stigning
Foto: Investtech

Tre aktier i position til stigning

I denne uge har vi set nærmere på tre aktier, som alle er gode købskandidater ud fra en teknisk analyse.

Fælles for dem er en positiv volumenbalance og positivt momentum. Det er forhold, som indikerer yderligere stigning. Her kan du læse, hvorfor aktier med positivt momentum og aktier med positiv volumenbalance ] kan være gode købskandidater.

Analyserne er skrevet på baggrund af lukkekurser onsdag d. 20. marts 2019. De tekniske forhold vil kunne ændre sig fra dag til dag, og her kan du læse mere om vores analysetjenester. Her finder du også daglig, automatisk opdaterede analyse af alle danske, svenske og norske aktier.

 

SimCorp er steget over 55 pct siden bunden i november. Aktien ligger i en stigende trendkanal, og yderligere stigning inden for denne indikeres. Der ligger ikke modstand over dagens kursniveau, og ved reaktioner tilbage er der støtte ved 610 kr.

Positiv volumenbalance og stærkt positivt momentum bekræfter det positive trendbillede, og forstærker aktien yderligere. SimCorp er derfor en god købskandidat bedømt på tekniske forhold.

 

Genmab er brudt op fra en faldende trendkanal, og i tillæg er der udløst købssignal efter brud på en omvendt-hoved-og-skuldre-formation.

Der signaleres yderligere stigning, og ved reaktioner tilbage er der god støtte ved 1110 kr. Positiv volumenbalance og stærkt positivt momentum indikerer øget optimisme blandt investorerne og gør sit til, at Genmab fremstår som en god købskandidat baseret på tekniske analyser.

 

Torm er brudt op fra en faldende trendkanal, og videre op gennem modstanden i en dobbel-bund-formation. Bruddet signalerer yderligere stigning, og ved reaktioner tilbage er der god støtte omkring 48,40 kr. Aktien forstærkes af positiv volumenbalance og stærkt positivt momentum, og er den danske aktie med højest teknisk score på mellemlang sigt per lukkekurs onsdag d. 20. marst. Torm er dermed en spændende købskandidat ud fra en teknisk analyse.

Annoncen er produceret af Investtech og opdateret løbende i samarbejde med Børsen Creative

AnbefaletForsiden lige nu


Skattestyrelsen retter krav mod Nordea i udbyttesag: Kræver 900 mio

Lundbeck-aktien er vendt rundt: Blockbusterpotentiale i milliardkøb giver stor stigning

Dansk tobakskæmpe køber hollandsk cigarfirma for 1,5 mia kr

Sådan deles rovet efter canadisk udbyttefinte: Storbanker har scoret kassen, mens pensionskasse står til milliardtab

Dansker står til at blive milliardær på kæmpe børsnotering

Olieanalytiker: Hvis Saudi-Arabiens produktion fortsat er skruet ned, vil olieprisen bevæge sig op med mellem 10 og 20 dollar – måske mere

Warnøe skal stå skoleret for bestyrelsen i Nordic Eye: "Vi afventer den undersøgelse, der er i gang, og så er den ikke længere"

Danske Bank lægger erhvervsbank i graven og erstatter med "app store" for bankkunder