Tre aktier i position til stigning
Foto: Investtech

Tre aktier i position til stigning

I denne uge har vi set nærmere på tre aktier, som alle er gode købskandidater ud fra en teknisk analyse.

Fælles for dem er en positiv volumenbalance og positivt momentum. Det er forhold, som indikerer yderligere stigning. Her kan du læse, hvorfor aktier med positivt momentum og aktier med positiv volumenbalance ] kan være gode købskandidater.

Analyserne er skrevet på baggrund af lukkekurser onsdag d. 20. marts 2019. De tekniske forhold vil kunne ændre sig fra dag til dag, og her kan du læse mere om vores analysetjenester. Her finder du også daglig, automatisk opdaterede analyse af alle danske, svenske og norske aktier.

 

SimCorp er steget over 55 pct siden bunden i november. Aktien ligger i en stigende trendkanal, og yderligere stigning inden for denne indikeres. Der ligger ikke modstand over dagens kursniveau, og ved reaktioner tilbage er der støtte ved 610 kr.

Positiv volumenbalance og stærkt positivt momentum bekræfter det positive trendbillede, og forstærker aktien yderligere. SimCorp er derfor en god købskandidat bedømt på tekniske forhold.

 

Genmab er brudt op fra en faldende trendkanal, og i tillæg er der udløst købssignal efter brud på en omvendt-hoved-og-skuldre-formation.

Der signaleres yderligere stigning, og ved reaktioner tilbage er der god støtte ved 1110 kr. Positiv volumenbalance og stærkt positivt momentum indikerer øget optimisme blandt investorerne og gør sit til, at Genmab fremstår som en god købskandidat baseret på tekniske analyser.

 

Torm er brudt op fra en faldende trendkanal, og videre op gennem modstanden i en dobbel-bund-formation. Bruddet signalerer yderligere stigning, og ved reaktioner tilbage er der god støtte omkring 48,40 kr. Aktien forstærkes af positiv volumenbalance og stærkt positivt momentum, og er den danske aktie med højest teknisk score på mellemlang sigt per lukkekurs onsdag d. 20. marst. Torm er dermed en spændende købskandidat ud fra en teknisk analyse.

Annoncen er produceret af Investtech og opdateret løbende i samarbejde med Børsen Creative

AnbefaletForsiden lige nu


International nethandel presser Legos kamp mod kopierne

Socialdemokratiet vil bruge mindst 6 mia mere på velfærd end Venstre

Det kan vi lære: Den store test af raketten Abacus

S vil finde 10 mia kr i nye skatter og besparelser: Se her, hvem der skal betale

Tesfaye om nyt regneprincip for skattelettelser: "Vi gør det ikke for at genere Anders Samuelsen"

Sanjay Shah skyder tilbage mod Skattestyrelsen i udbyttesag

Dansk Folkepartis vælgerflugt tager til: Får laveste opbakning i syv år i ny måling

Analyse: USAs kolde techkrig mod Kina nærmer sig kogepunktet