Teknisk analyse: Tre aktier, der liver op på de døde børser
Foto: Investtech

Teknisk analyse: Tre aktier, der liver op på de døde børser

Der er for tiden få virkelig gode købskandidater på børsen, men en aktie, som kan blive rigtig spændende, er U.I.E. Også Ambu ligger til, at der kan komme en positiv reaktion, hvis kursen ikke falder 12 pct. og bryder ned gennem et støtteniveau.

I tillæg til U.I.E. og Ambu, ser vi denne uge også på NKT, som viser svag udvikling i en faldende trendkanal.
 

U.I.E. ligger inden for en rektangelformation, med støtte omkring 1394 kr., og modstand ved 1480 kr. Brud på en af disse niveauer vil signalere yderligere udvikling i samme retning. På længere sigt ligger aktien inden for en stigende trendkanal, noget som indikerer yderligere stigning. Kursen ligger i tillæg nær trendgulvet, og det åbner for en positiv reaktion. Det, at kursen ligger inden for den stigende trendkanal, gør, at aktien anses for at være teknisk svagt positiv, i stedet for neutral.

 

Ambu er faldet over 50 pct. siden toppen medio august, og den stigende trenden er brudt. Kursen nærmer sig støtten ved 115 kr. Det kan give en reaktion op, mens brud ned gennem støtten vil være et negativt signal. Negativt momentum og stærk negativ volumenbalance svækker aktien yderligere på kort sigt. Trendbrud er imidlertid ikke et salgssignal, og der er heller ikke udløst andre salgssignaler i Ambu. Aktien anses derfor for at være teknisk neutral, så længe kursen ligger i overkanten af støtten ved 115 kr.

Her kan du finde daglige opdateringer af Ambu og de andre børsnoterede aktier i Danmark, Sverige og Norge.

 NKT viser svag udvikling inden for en faldende trendkanal, der indikeres yderligere fald, og der ligger ikke støtte under dagens kursniveua. Aktien svækkes yderligere af negativ volumenbalance og negativt momentum. Kursen ligger nu nær trendgulvet. Det kan give en reaktion op på kort sigt, og i så fald ligger der modstand omkring 137 kr. Skulle kursen derimod bryde ned gennem trendgulvet, åbner det for en endnu hurtigere faldtakt. NKT anses derfor for at være salgskandidat ud fra en teknisk analyse.

Analyserne er skrevet på baggrund af slutkurser mandag d. 29. oktober 2018. De tekniske forhold vil kunne ændre sig fra dag til dag.

Her kan du læse mere om vores analysetjenester, hvor du også kan finde daglig, automatisk analyse af alle danske, svenske og norske aktier.

Annoncen er produceret af Investtech og opdateret løbende i samarbejde med Børsen Creative Cxense Display

AnbefaletForsiden lige nu


Bankerne revser vismænd: Boligejerne betaler langt højere skatter, end vismændene har regnet sig frem til

Nets-formand forsvarer udskældt aktieprogram: En realistisk gevinst er kun 3,7 milliarder

Morten Østergaard efter forhandlinger: "Et skridt frem og to tilbage"

Aktieluk i Europa: Små udsving op til ny renteprognose fra USA

Pandora-topchef ser ikke grund til at lave store ændringer i antallet af smykkeforhandlere

Rentegyser i USA i aften: Powell under kæmpe pres for rentehug

De Radikale øjner ambitiøs klimaaftale i forhandlingerne

Aktieåbning i USA: Små udsving inden Federal Reserve afgør retningen