Materialistaktie er spændende trading-kandidat
Foto: Investtech

Materialistaktie er spændende trading-kandidat

I denne uge har Investtech set på en aktie, som kan være en spændende trading-kandidat, samt to aktier som ligger i stigende trends.

Analyserne er skrevet på baggrund af lukkekurserne mandag 1. oktober 2018. De tekniske forhold vil kunne ændre sig fra dag til dag. Her kan du læse mere om vores analysetjenester, hvor du også kan finde daglig automatisk analyse af alle danske, svenske og norske aktier.

 

Novozymes B viser stærk udvikling inden for en stigende trendkanal. Kursen er brudt marginalt op gennem modstanden ved 352 kr. Der er indikeret yderligere stigning, og der ligger ikke modstand over dagens kursniveau. Aktien er imidlertid blevet omsat mere på dage med kursfald, end på dage med stigning, det vil sige negativ volumenbalance. Det viser, at sælgerne i perioder er villige til at sælge ved faldende kurs for at få solgt, noget som svækker aktien. Til trods for svagt negativ volumenbalance, anses Novozymes for at være en købskandidat.

 

IC Group ligger i en stigende trendkanal, og der er ikke modstand over dagens kursniveau. Der indikeres yderligere stigning inden for trendkanalen. I slutningen af august blev der udløst købssignal, da kursen brød op gennem modstanden ved 63 kr. i en rektangelformation. Selv om kursen er faldet noget tilbage, efter at kursmålet på 65 kr. blev nået, signalerer formationen stadig stigning. Ud fra en teknisk analyse fremstår IC Group som en god købskandidat.

Dagligt opdaterede grafer af IC Group og de andre danske, svenske og norske aktier finder du her.

 


Matas er brudt op fra en faldende trendkanal, og yderligere op gennem den tidligere modstanden ved 62 kr. Aktien ligger nu mellem støtten ved 62 kr. og modstanden ved 67 kr. Brud på et af disse niveauer vil signalere den videre retning. Positiv volumenbalance styrker aktien og gør, at Matas kan være en spændende trading-kandidat. Teknisk anses aktien for at være svagt positiv.

Annoncen er produceret af Investtech i samarbejde med Børsen Creative
Cxense Display

AnbefaletForsiden lige nu


Erhvervsstyrelsen gør klar til at lukke 11.000 selskaber i kamp mod hvidvask

Børsen mener: Finanstilsynet har gjort sit arbejde med Jacob Aarup-Andersen, tak

USA: Store aktiefald over hele linjen - særligt teknologi i bund med Netflix som største taber

Trump vil stoppe Kinas syndflod af pakker

Leder med kæft, trit og retning: Rytterne skal vide at Brian Holm bestemmer - ellers falder alt fra hinanden

Tre investeringsbanker involveret i at trække 12,7 mia. kr. ud af den danske statskasse

Amerikansk biotekaktie mere end firedobler sin værdi efter positivt studie

Muligt opkøb af amerikansk sygehusaktie sender værdien i vejret

USA: Rød handel trækkes ned af it - Apple, Amazon, Microsoft, Facebook, Netflix og Alphabet alle nede