Teknisk Analyse: Købssignal, hvis kursen stiger otte pct.
Foto: Investtech

Teknisk Analyse: Købssignal, hvis kursen stiger otte pct.

Købssignal kan udløses i Bang & Olufsen, transport og logistikkselskab skal videre op, men styr udenom bankaktie.

 
Bang & Olufsen ligger inden for en bred, stigende trendkanal. Aktiekursen har nu reageret op efter at have testet trendgulvet og støtten ved 142 kr. Kursen lukkede mandag otte pct. under modstanden ved 170 kr.

Hvis kursen går op mod dette niveau, kan det give en reaktion ned. Brud op gennem modstanden vil derimod være et positivt signal, og det vil også udløse et købssignal fra en omvendt-hoved-og-skuldre-formation. Positiv volumenbalance, det vil sige at aktien omsættes mere på dage med kursstigning, end på dage med fald, forstærker aktien på kort sigt, og øger muligheden for videre positiv udvikling.

 


Transport og logistikkselskabet DSV
 viser stærk udvikling inden for en stigende trendkanal. Yderligere stigning inden for trendkanalen indikeres, og det positive trendbillede forstærkes af det positive momentum i aktien. Der ligger ikke modstand over dagens kursniveau, mens der på undersiden ligger støtte ved det tidligere modstandsniveau ved 560 kr. Dagligt opdaterede grafer af DSV og de andre danske, svenske og norske aktier finder du her.

 


Spar Nord Bankaktieselskab
 ligger inde i en faldende trendkanal, og er for nylig brudt ned gennem støtten ved 63 kr. Der indikeres yderligere fald, og ved reaktioner op ligger der nu modstand ved det tidligere støtteniveau. I tillæg til faldende trend og brud på støtten, er volumbalancen og momentummet negativt, noget som svækker aktien yderligere og gør, at Spar Nord ud fra tekniske forhold fremstår som en klar salgskandidat.

Analyserne er skrevet på baggrund af slutkurser d. 3. september 2018. De tekniske forhold vil kunne ændre sig fra dag til dag. Her kan du læse mere om Investtechs analysetjenester, hvor du også kan finde dagligt opdaterede, automatiske analyser af alle danske, svenske og norske aktier.

Denne annonce er produceret af Investtech og opdateret løbende i samarbejde med Børsen Creative. Cxense Display

AnbefaletForsiden lige nu


Danske Banks formand overvejer at tilbagekalde millionbonusser

De er involveret i sager mod Vestas, Pandora og OW Bunker: Nu står Danske Bank for skud

Mens du sov: Gigantbank i kæmpe fyringsrunde

Analyse: Lær at forhandle løn som Kåre Schultz

Eksperter mener alamrklokker burde have ringet: Estisk filial stod for 10 pct af Danske Banks overskud

Mens du sov: Aktiefest i Asien og Dow Jones slår rekord fra januar

Børsdebutant steg 50 pct på første dag

Hvem bliver den nye topchef i Danske Bank? Få et overblik over mulige kandidater her

Det skal du vide om aktiemarkedet fredag