To aktier du bør holde øje med

To aktier du bør holde øje med

Investtech har i denne uge set nærmere på to bankaktier samt Brdr. Hartmann. To af aktierne anses for at være teknisk negative, mens betingelserne for positiv udvikling er til stede for den tredje.

Analyserne er baseret på lukkekurserne den 20. juni 2018. De tekniske forhold kan ændre sig fra dag til dag. Her kan du læse mere om vores analysetjenester, hvor vi har en daglig automatisk analyse af alle danske, svenske og norske aktier.
 

Danske Bank reagerede opad fra en ellers nedadgående trendkanal i begyndelsen af juni, men er igen faldet tilbage, og aktien ligger nu i den faldende trendkanal. Der mangler støtte under dagens kursniveau, mens der ved reaktioner opad er modstand omkring 215 kr. Neutral volumenbalance og neutralt momentum gør, at aktien vurderes som en svag salgskandidat, og ikke en ren salgskandidat.
 

Nordea har i længere tid bevæget sig inden for en faldende trendkanal. Dette viser, at der over tid har været et overskud af sælgere, hvilket har presset prisen nedad. Kursen er dog imidlertid steget, når den har nået 61 kr. Dette er blevet et niveau, som mange anser som for billigt til at købe eller for billigt til at sælge. Det har ført til et støtteniveau ved 61 kr. Tilsvarende er der dannet modstand i overkanten af 65 kr., og brud på et af disse niveauer vil signalere yderligere retning. Men på grund af den faldende trendkanal anses aktien dog som svagt negativ, så længe kursen ligger mellem disse niveauer.
 

Brdr. Hartmann viser god udvikling inden for en stigende trendkanal, og yderligere stigning er indikeret. Derudover er både momentum og volumenbalancen positiv, hvilket forstærker det positive trendbillede. Ved reaktioner tilbage er der god støtte ved 367 kr., mens der ikke er modstand over dagens kursniveau. Der blev udløst købssignal i aktien i midten af marts efter bruddet op gennem modstanden ved 339 kr. i en dobbeltbundsformation, og selvom kursmålet på 367 kr. er nået, viser formationen fortsat positiv udvikling. Brdr. Hartmann fremstår derfor som en god købskandidat baseret på den tekniske analyse.

AnbefaletForsiden lige nu


Vestager om hvidvask i Danske Bank: "Det er en giga-skandale"

Analyse: Lær af Kåre Schultz - sådan fik han en gigantisk pose penge inden han startede hos Teva

Grafik: Sådan blev Danske Bank brugt i hvidvasksag

Finanstilsynet: Amerikanske indgreb i Danske Banks hvidvasksag vil ske i tæt dialog med os

Her er seniortrategens tre investeringskald i efteråret

Flere analytikere sænker anbefalinger af Danske Bank: Her er de nye kursmål

En stjerne genfødes i Toronto: Lady Gaga og Bradley Cooper bliver oscarfarvoritter

UBS: Tesla bliver kun en nicheproducent

Nye pristal: "Boligfesten er rykket fra lejlighederne ud på villavejene"