Teknisk analyse: Det fortæller stærk stigningstakt dig
Foto: Colourbox

Teknisk analyse: Det fortæller stærk stigningstakt dig


I Investtech har vi forsket i aktier og i trends og set, at aktier som ligger i stigende trendkanaler i gennemsnit vil stige 2,3 procentpoint mere end markedet i løbet af de næste tre måneder.

Men hvad sker der, hvis en aktie bryder op gennem taget i trendkanalen? Vil aktien reagere tilbage eller vil den stige endnu hurtigere?

Forskingen viser, at en aktie som bryder op gennem trendtaget i gennemsnit vil udvikle sig 2,6 procentpoint bedre, end resten af markedet de næste tre måneder. Brud op fra stigende trendkanaler er dermed et signal om en endnu hurtigere stigningstakt.

Denne gange har vi set på tre aktier, som alle er brudt op fra stigende trendkanaler, noget som statistisk har medført en stærkere stigningstakt. For dagligt opdaterede analyser af alle danske, svenske og norske aktier, kan du læse mere om vores analysetjenester her

Analyserne er skrevet på baggrund af lukkekurserne 28. maj 2018.

 

Rockwool International B er brudt op fra en stigende trendkanal, noget som signalerer stærkere stigningstakt. Aktien forstærkes yderligere af positiv volumenbalance og høj RSI-værdi.

Der ligger ikke modstand over dagens kursniveau, og ved reaktioner tilbage er der støtte i trendtaget. Baseret på teknisk analyse fremstår Rockwool derfor som en god købskandidat.

 

Royal Unibrew brød først op gennem den tidligere modstand ved 400 kr., og yderligere op gennem taget i den stigende trendkanal, som blev indledt for halvandet år siden.

Bruddene indikerer yderligere stigning, og der ligger ikke modstand over nuværende kurs. Positivt momentum styrker aktien yderligere på kort sigt, og ud fra en teknsik analyse er Royal Unibrew en spændende købskandidat.

 

SimCorp er steget kraftig de sidste to uger, og kursen er brudt op fra den stigende trendkanal som strækker sig tilbage til december.

Bruddet indikerer stærkere stigningstakt. Positiv volumenbalance, det vil sige højere omsætning på dage med kursstigning, end på dage med kursfald, viser, at køberne er mere aggressive end sælgerne. Det styrker aktien yderligere på kort sigt.

Derudover er RSI-værdien høj, og det viser, at der er stærkt positivt momentum i aktien. De tekniske forhold ligger dermed til rette for yderligere stigning for SimCorp.

Annoncen er p
roduceret af Investtech og opdateret løbende i samarbejde med Børsen Creative

AnbefaletForsiden lige nu


Analyse: Sådan fik Kåre Schultz en gigantisk pose penge allerede inden han startede hos Teva

Her er seniortrategens tre investeringskald i efteråret

Finanstilsynet: Amerikanske indgreb i Danske Banks hvidvasksag vil ske i tæt dialog med os

Flere analytikere sænker anbefalinger af Danske Bank: Her er de nye kursmål

En stjerne genfødes i Toronto: Lady Gaga og Bradley Cooper bliver oscarfarvoritter

UBS: Tesla bliver kun en nicheproducent

Nye pristal: "Boligfesten er rykket fra lejlighederne ud på villavejene"

Digitalt marketingbureau opkøbt: Vi skal være Nordens største

Anmeldelse: Ny Netflixserie er en herlig blanding af sci-fi og romantisk komedie