Teknisk analyse: Et wild-card og tre gode bud

Teknisk analyse: Et wild-card og tre gode bud

Denne uge har vi set nærmere på fire aktier. Tre af disse fremstår som købskandidater. Den sidste er en salgskandidat, men også den kan byde på muligheder for den risikovillige investor.

 

Per Aarsleff Holding er brudt op gennem taget i en stigende trendkanal. Bruddet åbner for en endnu stærkere stigningstakt, og den positive volumenbalance forstærker trendbruddet. Positiv volumenbalance betyder, at aktien gennemgående har været mere omsat på dage med kursstigninger, end på dage med fald.

Det viser, at køberne er mere aggressive end sælgerne. Statistik fra Investtech viser, at både aktier, som er brudt op fra stigende trends, og aktier med positiv volumbalance i gennemsnit har udviklet sig bedre end resten af markedet. Også RSI-værdien er høj og stigende. Det viser, at der er stærkt momentum bag den sidste tids stigning, og det gør Per Aarsleff Holding til en stærk købskandidat.

 

Ambu B viser stærk udvikling inden for en stigende trendkanal, og det positive trendbillede forstærkes af positiv volumenbalance. Aktien nærmer sig imidlertid modstanden ved 134 kr. Det kan give en reaktion ned på kort sigt, mens brud op gennem dette niveau vil være et klart signal om yderligere stigning. Ønsker du adgang til dagligt opdaterede analyser af Ambu B og alle andre danske, svenske og norske aktier, kan du læse mere om vore analysetjenester her 

 

Columbus er faldet ud af en stigende trendkanal. Bruddet indikerer svagere stigningstakt, men er ikke et signal om negativ udvikling. Den positive volumenbalance svækker trendbruddet og styrker aktien på kort sigt. Fra mandagens lukkekurs er der 5,2 pct. ned til støtten ved 14,20 kr., og 16,2 pct. op til modstanden ved 17,40 kr. Med andre ord er der over tre gange så langt op til modstand, som der er ned til støtte, således at opsiden er stor i forhold til nedsiden.

Det gør Columbus til en spændende købskandidat.

 

Coloplast B bevæger sig inden for en faldende trendkanal. I tillæg er volumenbalancen negativ og RSI-værdien lav og faldende. Der indikeres fortsat negativ udvikling.

Der ligger imidlertid god støtte ved 490 kr., efter at aktien ved flere anledninger er vendt op fra dette niveau. Aktien fremstår nu som en salgskandidat, men kan være en købskandidat for den risikovillige nær 490 kr. Skulle kursen derimod bryde under 490 kr., vil det udløse et salgssignal og forværre det allerede teknisk negative billede.

Coloplast er derfor en aktie som i øjeblikket bør følges nøje, hvis man sidder med, eller overvejer at købe aktien.

Annoncen er produceret af Investtech i samarbejde med Børsen Creative

AnbefaletForsiden lige nu


Kristian Jensen i stenhårdt angreb på Mette Frederiksen: "Hvorfor vil du ikke lægge din økonomiske politik frem?"

Helle Ib: Venstres lange vej til valget

Vandretur på Buddhas bjerg

Løkke om Støjberg som V-formand: "Jeg kan ikke gennemskue, om hun har alderen og fysikken til det"

Kronik: Dommedag for boligmarkedet?

Støjberg om at blive V-formand: Jeg har ikke besluttet mig

Løkke til advokater og bankfolk: "Ryd op nu. Ellers gør andre det for jer"

Danske Boligadvokater: Forbrugerrådet Tænk forringer forbrugernes vilkår ved boligkøb

Brexitkaos, budgetkrise og handelskrig - hvad betyder det for dine aktier?