Behold jobbet med forsikring i pensionsordningen
Danica Pension

Behold jobbet med forsikring i pensionsordningen

Vi forbinder pension og pensionsordning med opsparing til det gode otium væk fra arbejdsmarkedet. Men faktisk kan forsikringsordninger gennem pensionskasserne også hjælpe dig tilbage på arbejde igen i tilfælde af sygdom, hvis du stadig ikke er klar til at gå på pension.  Det oplevede Anne Marie Ladegaard, der ellers var parkeret på smertestillende medicin og frygtede at måtte stoppe med arbejdet.

Omkring hver tredje kvinde på arbejdsmarkedet, og omtrent hver femte, mand får på et tidspunkt brug for sin forsikring ved tab af erhvervsevne i en kortere eller længere periode. En af dem er Anne Marie Ladegaard, der har haft glæde af, at pensionsselskaber i dag gør mere end blot at investere din pension. De sørger også for i højere grad at fastholde folk i arbejde i tilfælde af længerevarende sygdom.

Et eksempel på dette er samarbejdet mellem AS3 og Danica Pension, som har har hjulpet flere med længerevarende sygdomsforløb med at bibeholde deres job. En af dem er Anne Marie Ladegaard, der ellers var parkeret på smertestillende medicin og frygtede, at hun til sidst måtte stoppe med at arbejde. Med målrettet motion og træning er hun i dag i stand til at se fremad.

"Målet er altid, at vi får kunden tilbage på arbejdsmarkedet," siger Bo Hansen, der er Fagchef i AS3 WorkCare, som hjælper langtidssygemeldte tilbage på arbejdsmarkedet i samarbejde med Danica Pension.

Se mere i videoen forneden, hvor du kan høre om Anne Marie Ladegaards forløb tilbage til arbejdet.

Læs flere artikler fra Danica Pension om sundhed på arbejdspladsen

Produceret af Børsens kommercielle afdeling 19.12.17 i samarbejde med Danica Pension Cxense Display

AnbefaletForsiden lige nu


Analytiker oven på overraskende positive Darzalex-salgstal: "Diskussionen om Genmab kan nå sin guidance, den får vi simpelthen ikke"

Genmabs Darzalex solgte for 774 mio dollar i andet kvartal - smadrer analytikernes forventninger

Erhvervslivet tilfreds med grønne ambitioner hos EU's kommende kommissionsformand

For anden gang på en uge: Danske Bank hyrer nye compliance-ansatte - denne gang er det tre chefer

Alibaba-aktionærer siger ja til aktiesplit: Kan være skridt mod mulig børsentré i Hong Kong

S&P spår risici ved Deutsche Bank-toppens spareplan: Forsinkelser kan hæmme

Kandidaten til EU's topjob i sin første store tale: Vil have klimaneutralitet i 2050 og 50 pct kvinder i EU-Kommissionen