Behold jobbet med forsikring i pensionsordningen
Danica Pension

Behold jobbet med forsikring i pensionsordningen

Vi forbinder pension og pensionsordning med opsparing til det gode otium væk fra arbejdsmarkedet. Men faktisk kan forsikringsordninger gennem pensionskasserne også hjælpe dig tilbage på arbejde igen i tilfælde af sygdom, hvis du stadig ikke er klar til at gå på pension.  Det oplevede Anne Marie Ladegaard, der ellers var parkeret på smertestillende medicin og frygtede at måtte stoppe med arbejdet.

Omkring hver tredje kvinde på arbejdsmarkedet, og omtrent hver femte, mand får på et tidspunkt brug for sin forsikring ved tab af erhvervsevne i en kortere eller længere periode. En af dem er Anne Marie Ladegaard, der har haft glæde af, at pensionsselskaber i dag gør mere end blot at investere din pension. De sørger også for i højere grad at fastholde folk i arbejde i tilfælde af længerevarende sygdom.

Et eksempel på dette er samarbejdet mellem AS3 og Danica Pension, som har har hjulpet flere med længerevarende sygdomsforløb med at bibeholde deres job. En af dem er Anne Marie Ladegaard, der ellers var parkeret på smertestillende medicin og frygtede, at hun til sidst måtte stoppe med at arbejde. Med målrettet motion og træning er hun i dag i stand til at se fremad.

"Målet er altid, at vi får kunden tilbage på arbejdsmarkedet," siger Bo Hansen, der er Fagchef i AS3 WorkCare, som hjælper langtidssygemeldte tilbage på arbejdsmarkedet i samarbejde med Danica Pension.

Se mere i videoen forneden, hvor du kan høre om Anne Marie Ladegaards forløb tilbage til arbejdet.

Læs flere artikler fra Danica Pension om sundhed på arbejdspladsen

Produceret af Børsens kommercielle afdeling 19.12.17 i samarbejde med Danica Pension Cxense Display

AnbefaletForsiden lige nu


Lagre bugner mere end forventet hos Pandoras partnere: Alexander Lacik vil bruge yderligere 500 mio kr på at købe smykker tilbage

Alm. Brand-boss: "Ser man på den primære drift i bankforretningen er den ikke god nok"

Banker lurer fortsat på negative indlånsrenter for private efter Jyske Bank-melding

"De penge, vi har puttet i det, begynder nu virkelig at levere resultater. Det er ret usædvanligt det her"

Ringkjøbing Landbobank overvejer at følge trop: Vil indføre negative renter for privatkunder

Nu kan flere sjællændere få leveret dagligvarer fra Coop

Anders Dam: "Vores aktiekurs er halveret på to år. Det skal vi tage alvorligt"

Efter Jyske Bank-melding: Finans Danmark beder igen Nationalbanken om hjælp

Sådan er ejerskabet af Lars Larsens imperium: Børnebørnene ejer mest, børnene er med og en fond bestemmer i den sidste ende