Mini MBA: Klassens frække dreng er blevet mainstream

Mini MBA: Klassens frække dreng er blevet mainstream

Da Aros Business Academy sammen med professor i ledelse Steen Hildebrandt i sommeren 2016 lancerede Aros Mini MBA, var lederuddannelsens fremtid mildest talt usikker. I dag har den indtaget en stabil position på kursusmarkedet og tiltrækker ledere fra hele erhvervslivet.

Hvorfor ikke bare tage en fuld MBA? Må man overhovedet kalde uddannelsen for en Mini MBA? Hvad laver professor Steen Hildebrandt på det private kursusmarked? Hvem er egentlig de der Aros Business Academy?

Aros Mini MBA har mødt sin del rynkede bryn i sine to første leveår. Men markedet har talt og sendt ledere bredt fra store dele af erhvervslivet på lederuddannelsen, der er skabt af Aros Business Academy sammen med professor Steen Hildebrandt. Og samtidig kan uddannelsen bryste sig af, at den samlede mængde af ledere, der har gennemført uddannelsen, i gennemsnit har rated uddannelsen med 9 ud af 10 stjerner.

Læs mere om Aros Mini MBA (hos Aros Business Academy).


Lederuddannelsen skaber værdi for danske ledere

- Vi er tilfredse med udviklingen. Klassens frække dreng er på en måde blevet mainstream. Vi har fået bevist, at uddannelsen giver sindssygt god mening for lederne og for deres arbejdspladser, fortæller Susan Lund, der er den ene af de to ejere af den private kursusvirksomhed Aros Business Academy.

- Vi glæder os desuden over, at vi er med til at løfte niveauet hos de danske ledere. Det har Danmark brug for, hvis vi skal stå stærkt i den internationale konkurrence.

Sammen med Anders Rosenlund skabte hun for 10 år siden kursusvirksomheden, der i dag er kåret til Gazelle to gange, og som i det hele taget har vækst i blodet.

- Erfaringerne har givet os mod på mere. Så i 2017 lancerede vi DisruptionUddannelsen, der lige nu kører i både Aarhus og København, og feedbacken er indtil videre helt fantastisk. I år har vi desuden lanceret Mini MBA Exclusive, der er en overbygning til samtlige Mini MBA'ere, ikke kun vores egne dimmittender. Og senere på sommeren lancerer vi en ny uddannelse inden for psykologi, som jeg desværre ikke kan afsløre mere om lige nu.

Fantastisk at have Steen Hildebrandt med ombord

Professor Steen Hildebrandt har i mere end 10 år udviklet og undervist på en MBA-uddannelse på Handelshøjskolen i Aarhus. Og han er 10 gange blevet kåret som årets bedste MBA-underviser.

- Vi synes, at det er fantastisk at have Steen med ombord. Han er et fagligt ikon inden for dansk ledelse og har skrevet mere end 30 populære ledelsesbøger. Jeg kan ikke komme i tanke om en fagperson, der når ham til sokkeholderne. Men vigtigst af alt er han en klog samarbejdspartner, der brænder for det samme som os selv. Og så er det også sjovt at se, hvordan nogle af lederne bliver lidt star struck, når de møder ham på uddannelsen, fordi de har læst en masse af hans bøger.

Læs mere om Aros Mini MBA (hos Aros Business Academy).
Se 10 videoevalueringer fra tidligere deltagere.

Annoncen er produceret af Aros Business Academy 12.06.18

Cxense Display

AnbefaletForsiden lige nu


Nordea i ny udbyttesag: Lavede fransk finte

USA: Rødt chok – de amerikanske aktier er banket tilbage til start

Medie: Udenlandske investorer sagsøger Danske Bank efter kæmpe tab

Analyse: Mens vi venter på Karsten Dybvad med det blankt polerede image som en artig spejderdreng

Bunden falder ud af oliemarkedet

Hårdt presset aktie vender rundt og ligger i grønt

Genan-stifter og PKA i dyb strid om earn out-aftale: "Det er komplet usandt"

Lauritz.com svarer igen på Bruun Rasmussens angreb

Aktier: Frygt og nervøsitet har overtaget aktiemarkedet og sender C25 massivt ned - Genmab lyser op