Cookie- og persondatapolitik


 

Dagbladet Børsen A/S gør en stor indsats for at beskytte brugerne af borsen.dk samt tilknyttede subdomæner (herefter Børsen). I det følgende kan du læse om, hvordan vi indhenter oplysninger fra dig, og hvordan vi anvender og behandler disse oplysninger.


Ved brug af Børsen forudsættes det, at du har læst og accepteret nedenstående betingelser. Vi gør opmærksom på at samtykke hertil kan tilbagekaldes på et hvilket som helst tidspunkt ved henvendelse til Børsens kundeservice.

Brugerinformationer på borsen.dk

Ip-adresse
Vi bruger din ip-adresse til at diagnosticere problemer på vores servere og til administration af vores websites. Derudover bruger vi den til at skaffe os et overblik over vores brugeres geografiske sammensætning og til at udforme tilbud til potentielle virksomhedskunder.


Visse dele af Børsen er kun tilgængelige for Børsen-kunder. Du får adgang ved at oprette et abonnement, hvorefter du får udleveret et bruger-id og et password. Når de er korrekt indtastet og godkendt af vores server, vil din computer modtage en cookie.
Når du besøger siderne på Børsen, vil vores server holde øje med, om du er logget på som godkendt abonnent, ved at se i den cookie, du lige har fået. Vi registrerer forbruget på de passwordkrævende tjenester. Vi registrerer ikke, hvem der søger hvad, kun at der bliver søgt på de enkelte tjenester.


Hvis du ikke længere ønsker dine personlige oplysninger gemt hos Børsen, kan du sende en e-mail til kundeservice@borsen.dk eller ringe til 33 32 01 02. Bemærk dog, at dette medfører en opsigelse af dit abonnement.


Ønsker du at ændre eller opdatere personlige oplysninger, der er gemt hos Børsen, kan du sende en e-mail til kundeservice@borsen.dk eller ringe til 33 32 01 02.

Som registreret bruger har du altid adgang til indsigt i de oplysninger, vi har registreret om dig, mulighed for at gøre indsigelse mod registreringen samt adgang til at anmode om at blive glemt som følge af GDPR. I henhold til GDPR vil din sag blive løst inden for 30 dage.

 

 

Øvrige brugerinformationer
Hos Børsen findes links til andre websites, eksempelvis via bannerreklamer. Børsen påtager sig intet ansvar for de pågældende sites' beskyttelse af brugerne eller for indholdet på de pågældende sites, og vi udveksler ingen information med dem eller andre sites.

Deling af brugeroplysninger
I nogle tilfælde deler vi dine data med tredjeparter. Dette sker dog aldrig, uden at Børsen har fuld kontrol over dine data, da sådanne databehandlere udelukkende kan tilgå og behandle dine data efter instruks fra Børsen. Disse udbydere er kontraktuelt forpligtet til at leve op til reglerne i GDPR, herunder både sletning og udlevering af data, på anmodning fra Børsen

Børsen kan overdrage persondata til følgende kategorier af tredjeparter:


• It-systemleverandører: Når vi behandler dine data i et it-system, er der reelt tale om en behandling af personoplysninger foretaget af tredjepart. Det skyldes, at systemleverandøren har mulighed for at yde support på systemet og dermed også tilgå data på vores opfordring.


• Konsulenter: Analyse, bank, revision og advokatbistand (f.eks. ved inkassosager).


• Udbydere af betalingsløsninger: Børsen benytter QuickPay (www.quickpay.net).


• Driftsoperatører: Leverandør af it-servere m.fl.


Alle data, vi videregiver med tilladelse, kan på anmodning blive slettet eller udleveret i henhold til GDPR, medmindre disse data er beskyttet af lov om opbevaring eller er nødvendige ift. drift af Børsen. Logfiler og anden standardinformation bliver ikke videregivet til tredjepart.


Børsen deltager i Gallups officielle FAKDIS-godkendte måling af internetsites, som foretages med målesystemet Webmeasure samt målinger fra Danske Medier. Visse informationer kan ikke i fuldt omfang udbedes slettet, såfremt disse er underlagt præceptiv lovgivning, eksempelvis Årsregnskabsloven, der har forrang for GDPR.


Børsen beskytter aktivt mod eventuelle forsøg på at destruere, misbruge eller ændre i den information, der er under vores kontrol. Endvidere vil Børsen melde det aktivt ud, hvis der i værste fald er sket en lækage af personlige data, straks efter en sådan hændelse måtte være sket.


Som led i Børsens telemarketingsaktiviteter kan Børsen og Børsens samarbejdspartnere optage telefonsamtaler. Formålet med optagelse er udelukkende uddannelsesformål, forbedring af service samt kontrol af overholdelse af etiske retningslinjer i forbindelse med den telefoniske henvendelse. Optagelserne behandles fortroligt, og de slettes, når formålet er opfyldt.

 

Hvem har adgang til mine data?

Adgangen til alle registrerede data hos Børsen er begrænset til udvalgte medarbejdere på Dagbladet Børsen. Alle medarbejdere på Børsen er underlagt en intern privatlivspolitik, som beskytter dine data mod intern lækage eller misbrug, og som i værste tilfælde kan medføre retsforfølgelse. Brugernes personlige passwords gemmes i krypteret format, ligesom al elektronisk køb og salg, herunder udveksling af kreditkortoplysninger på Børsen, sker gennem en krypteret forbindelse.


Som udgangspunkt er redaktionel fremstilling af data undtaget fra GDPR.

 

Abonnementsvilkår for Børsen-kunder

Dagbladet Børsen har til enhver tid ret til at ændre nærværende abonnementsvilkår. Ændringer vil blive varslet mindst én måned forinden.
Det er abonnentens ansvar at holde sine kontaktoplysninger opdateret (herunder adresse, e-mail og telefonnummer), således at kommunikation fra Dagbladet Børsen altid kan modtages. Du opdaterer dine kontaktoplysninger, herunder adresse, e-mailadresse, samt hvilke nyhedsbreve du ønsker at modtage fra Dagbladet Børsen på Min konto


De gældende abonnementsbetingelser kan til enhver tid læses på borsen.dk/betingelser

Cookies på Børsen

Hos Børsen kan du til enhver tid vælge hvilke kategorier af cookies der må sættes. Der findes dog cookies som jf. loven herfor er kategoriseret som nødvendige for driften af Børsen.

Når du besøger Børsen modtager du en cookie, som er en lille tekstfil med information. Der er ingen personlige oplysninger i cookierne, hverken din e-mailadresse, dit bruger-id eller andre oplysninger. Vi bruger bl.a. cookierne til at sikre, at du ikke får vist de samme bannerreklamer flere gange, til at tilpasse vores website efter dine interesser, til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker og til at gemme dit password, så du slipper for at skrive det, hver gang du ønsker at logge på borsen.dk.

 

Hvilke tredjepartscookies gør Børsen brug af?
Børsen bruger en række tredjepartsservices. Disse services bruger i nogle tilfælde også cookies.


Disse cookies bruges dels af vores bannerreklamesystemer, DFP og Passendo, til at holde styr på, at du ikke får vist de samme bannere flere gange, og til at vise dig reklamer, der har relevans for de sider, du tidligere har besøgt. Derudover bruges tredjepartscookies til at lave statistik på dine besøg på Børsen. Her bruger vi cookies til at se, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Vi benytter os af Google Analytics, Cxense, Application Insight, BART og AudienceProject. til dette formål.


En cookie har en udløbsdato, dvs. at den på et bestemt tidspunkt automatisk bliver slettet fra din computer. Cookiernes levetid kan variere, alt efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, mens andre kan eksistere i flere år. De fleste udbydere anvender 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik- og indholdsrelaterede cookies. Bemærk, at levetiden forlænges efter hvert besøg. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til ovenstående, Dagbladet Børsens forretningsgange eller til din egen kontakt med vores websites, er du velkommen til at kontakte os:

Dagbladet Børsen A/S
Møntergade 19
DK-1140 København K

Borsen.dk/kundeservice


For medlemmer af Børsen Fordelsklub:


Persondatapolitik


For at bruge loyalitetsprogrammet skal du acceptere nedenstående Persondatapolitik.

1. Generelt

1.1 Denne Persondatapolitik (herefter benævnt “Politikken”) finder anvendelse ved din brug af loyalitetsprogrammet. Loyalitetsprogrammet giver dig som bruger mulighed for at opnå forskellige kontante fordele (herefter benævnt “Bonus”) fra de deltagende virksomheder. Loyalitetsprogrammet benævnes herefter “Cashback Services”. Cashback Services ejes og drives af Loyalty Key Cardlink ApS, CVR nr. 35239502, Vester Voldgade 83, 1552 København (herefter benævnt “Cashback”).

1.2 Persondatapolitikken gælder for alle Cashback Services, uanset om du tilgår Cashback Services via hjemmesiden eller appen (herefter benævnt “Platformene”).

1.3 Dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Politikken samt gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

2. Dataansvarlig

2.1 Loyalty Key Cardlink ApS er dataansvarlig for de behandlede personoplysninger.

2.2 Vores informationer er:

Loyalty Key Cardlink ApS
CVR-nr. 35239502
Vester Voldgade 83

1552 København

3. Behandlede oplysninger

3.1 Identifikationsdata og kontaktoplysninger

Når du opretter en brugerprofil, skal du indtaste din e-mailadresse, dit mobiltelefonnummer, en adgangskode samt et eller flere betalingskort (se nærmere om vores behandling af kortoplysninger i punkt 3.3).

3.1.1 Formål og grundlag

Personoplysninger om dig behandles for at kunne identificere dig som bruger, herunder for at kunne kontakte dig. Behandlingen af disse oplysninger er nødvendig for, at Cashback Services kan leveres til dig, herunder for at kunne fakturere virksomheder for din optjente Bonus. Denne behandling er nødvendig for, at aftalen med dig som bruger kan opfyldes. Behandlingsgrundlaget er persondataforordningens art. 6, stk. 1, lit. b.

Med dit samtykke anvendes din e-mailadresse og mobiltelefonnummer tillige til udsendelse af markedsføringsmateriale fra Cashback. Hjemlen hertil er persondataforordningens art. 6, stk. 1, lit. a.

3.2 Øvrige oplysninger om dig

Cashback indsamler andre oplysninger, hvis du oplyser disse. Dette er oplysninger om din fødselsdato, din alder, antal personer i din husstand, dit køn, dit postnummer og land. Der kan løbende blive tilføjet flere typer af oplysninger, som altid er valgfrie for dig at oplyse.

3.2.1 Formål og grundlag

Disse personoplysninger om dig behandles med henblik på at kunne foretage målrettet markedsføring og tilbyde dig relevante muligheder for at anvende Cashback Services. Behandlingsgrundlaget for dette er persondataforordningens art. 6, stk. 1, lit. f.

3.3 Betalingskortoplysninger

Cashback behandler oplysninger om dit betalingskortnummer, udløbsdato og navn på kortholderen. Cashback indsamler alene disse oplysninger, når du tilføjer dine kortoplysninger. I det tilfælde, at du ønsker at foretage en betaling for en ekstra service, skal du indtaste CVV/CVC. Cashback gemmer ikke dit CVV/CVC, men bruger dette til at autorisere en betaling.

Dine betalingskortoplysninger behandles alene i et it-miljø, som er certificeret iht. PCI-reglerne (Payment Card Industry).

3.3.1 Formål og grundlag

Cashback har brug for dine kortoplysninger for at kunne registrere, hvilke køb du foretager, hvor du er berettiget til Bonus. Behandlingen er nødvendig for at kunne opfylde aftalen med dig. Retsgrundlaget for behandlingen er persondataforordningens art. 6, stk. 1, lit. b.

3.4 Betalingsoplysninger

Cashback behandler oplysninger om de køb, du foretager med et til Cashback Services tilmeldt betalingskort. Cashback behandler oplysninger om tidspunktet for købet og det beløb, du har købt for. Med dit udtrykkelige samtykke behandler Cashback også oplysninger om, hvor du har foretaget betaling. Hvis du ikke ønsker at meddele Cashback dit samtykke, kan Cashback ikke levere tjenesten til dig. Cashback behandler ikke oplysninger om, hvad du har købt, medmindre det er nødvendigt af hensyn til beregning af Bonus.

3.4.1 Formål og hjemmel

Behandlingen af dine betalingsoplysninger sker, for at Cashback kan beregne, hvilken Bonus du er berettiget til. Dette er nødvendigt for at kunne opfylde aftalen med dig. Behandlingsgrundlaget er persondataforordningens art. 6, stk. 1, lit. a og lit. b samt § 125, stk. 2 i lov om betalinger.

Med dit samtykke anvender Cashback endvidere oplysninger om dine køb til brug for målrettet markedsføring og for at kunne tilbyde dig relevante muligheder for at anvende Cashback Services. Behandlingsgrundlaget er persondataforordningens art. 6, stk. 1, lit. a.

3.5 Kundenummer

Cashback behandler dit kundenummer i forbindelse med udbetaling af Bonus. Nogle udbetalingsmetoder kræver, at du oplyser dit kundenummer hos den virksomhed, som udbetalingen skal ske til, f.eks. hvis du vil modregne en betaling med din optjente Bonus. Cashback indsamler alene disse oplysninger, når du oplyser dit kundenummer hos Cashback.

3.5.1 Formål og hjemmel

Formålet med behandlingen er, at Cashback kan udbetale din optjente Bonus på den måde, som du har bedt om. For eksempel kan du have bedt om, at din Bonus benyttes til modregning i en regning eller lignende. Behandlingsgrundlaget er persondataforordningens art. 6, stk. 1, lit. b.

3.6 Geografisk placering

Med dit samtykke behandler Cashback oplysninger om din geografiske placering.

3.6.1 Formål og hjemmel

Formålet med behandlingen er, at Cashback kan vise dig virksomheder (butikker, restauranter, webshops mv.), der tilbyder Bonus i nærheden af dig. Behandlingsgrundlaget er persondataforordningens art. 6, stk. 1, lit. a.

4. Videregivelse af data

4.1 De personoplysninger om dig, som Cashback behandler, videregives som udgangspunkt ikke til tredjemand uden dit samtykke.

Cashback videregiver oplysninger om det beløb, der er handlet for, Bonus, der er tilføjet til din saldobalance, samt tidspunktet for transaktionen til de til Cashback Services tilsluttede virksomheder til brug for fakturering for din Bonus. Denne behandling er nødvendig for, at Cashback kan opfylde sin aftale med dig. Behandlingsgrundlaget er persondataforordningens art. 6, stk. 1, lit. b.

Når du handler med en butik, videregiver Cashback oplysninger om din alder, køn, postnr. og det beløb, der er handlet for, den Bonus, der er udbetalt til dig, samt tidspunktet for transaktionen til butikken med henblik på at kunne opdatere dit nyhedsfeed med relevant markedsføring. Dette sker med hjemmel i persondataforordningens art. 6, stk. 1, lit. f.

Hvis du vælger at “følge” en butik, accepterer du, at Cashback må videregive fornavn, alder, køn, postnr., det beløb, der er handlet for, den Bonus, der er udbetalt til dig, samt tidspunktet for transaktionen til butikken til brug for at kunne opdatere dit nyhedsfeed med målrettet markedsføring. Dette sker med hjemmel i persondataforordningens art. 6, stk. 1, lit. f.

Cashback kan endvidere videregive dine personoplysninger for at overholde lovgivningen, i forbindelse med en juridisk proces og for at efterkomme anmodninger fra offentlige myndigheder.

4.2 Cashback modtager transaktionsinformationer baseret på dine køb hos tilmeldte virksomheder med tilmeldte betalingskort. Som bruger accepterer du, at Cashback kan beregne Bonus på dine tilmeldte betalingskort via Visa, Mastercard og enhver anden payment provider samt udveksle disse med Cashbacks underleverandører med det formål at kunne identificere og beregne Bonus for dine køb hos tilmeldte virksomheder (butikker, restauranter, webshops mv).

4.3 Som bruger giver du samtykke til, at dit Dankort, Visakort og/eller Mastercard tilmeldes Cashback, og at dit kortnummer videregives til Nets Denmark A/S. Du giver endvidere samtykke til, at Nets Denmark A/S behandler oplysninger om, hvor, hvornår og for hvilket beløb du har brugt dit Dankort, Visakort og/eller Mastercard med henblik på at beregne din Bonus. Oplysninger om, hvad du har købt, bliver ikke behandlet. De behandlede oplysninger udveksles med Cashback. Nets Denmark A/S anvender firmaet Storebox ApS som underdatabehandler til behandling af oplysningerne.

4.4 Vi samarbejder med Enigmatic Smile Ltd., som er en underleverandør til Cashback Services. Som bruger giver du samtykke til, at Enigmatic Smile Ltd. opbevarer og processerer oplysninger, du har afgivet til denne eller andre tilhørende Platforme, og til at modtage service beskeder sendt fra Enigmatic Smile Ltd.

5. Opbevaring

5.1 Cashback opbevarer dine personoplysninger, indtil du framelder Cashback Services, hvorefter dine personoplysninger enten slettes eller pseudonymiseres. Hvis du tilbagekalder et samtykke, slettes eller pseudonymiseres de under samtykket hidtil behandlede personoplysninger. Cashback kan dog gemme dine personoplysninger længere, såfremt det er nødvendigt for at overholde bogføringsloven eller andre til enhver tid gældende lovmæssige krav.

6. Rettigheder

Når Cashback behandler dine personoplysninger, har du som registreret en række rettigheder. Disse persondatarettigheder er anført nedenfor. Hvis du ønsker at gøre en eller flere af dine rettigheder gældende, er du til enhver tid velkommen til at kontakte Cashback.

6.1 Ret til indsigt: Du har ret til indsigt i, hvilke personoplysninger Cashback har registreret om dig.

6.2 Ret til berigtigelse: Du har ret til at få korrigeret personoplysninger, som Cashback behandler om dig, hvis personoplysningerne er fejlbehæftede eller vildledende.

6.3 Ret til sletning: Du har i visse tilfælde ret til at få slettet personoplysninger, som Cashback behandler om dig.

6.4 Ret til begrænsning: Du har ret til, at Cashback i visse tilfælde midlertidigt begrænser sin behandling af dine persondata til alene at være opbevaring.

6.5 Ret til dataportabilitet: Du har i visse tilfælde ret til få udleveret persondata, som du har givet til Cashback, i et struktureret, almindeligt anvendeligt og maskinlæsbart format.

6.6 Ret til indsigelse: Du har til enhver tid ret til, på baggrund af din særlige situation eller særlige grunde, at gøre indsigelse mod Cashbacks behandling af dine personoplysninger. Hvis din indsigelse vedrører brug af dine persondata til brug for direkte markedsføring, standser Cashback sådan behandling.

6.7 Ret til at klage: Du har ret til at klage over Cashbacks behandling af dine persondata. En sådan klage kan indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, www.datatilsynet.dk.

7. Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde et eller flere af dine samtykker ved at rette henvendelse til Cashback, ved at slette din profil eller ved at ændre dine indstillinger på Platformene.

Hvis du tilbagekalder dit samtykke, skal du være opmærksom på, at du i nogle tilfælde ikke kan gøre brug af Cashback Services.

8. Databehandlere og overførsel af personlige oplysninger uden for EU

8.1 Vi overfører dine oplysninger om kortnummer og udløbsdato til en databehandler i USA, som er underlagt vores instruks. Databehandleren er underlagt Privacy Shield, som tillige er overførselsgrundlaget. Du kan læse nærmere om Privacy Shield her: www.privacyshield.gov

9. Fortrolighed

9.1 Cashback behandler dine personoplysninger fortroligt. Udvalgte medarbejdere hos Cashback og samarbejdspartnere har bemyndigelse til at tilgå data, hvor det er nødvendigt for at løse brugsmæssige eller tekniske problemer. Samtlige af Cashbacks medarbejdere og samarbejdspartnere er underlagt strenge fortrolighedskrav ved behandling af personoplysninger.

10. Klageadgang

10.1 Såfremt du ønsker at klage over vores behandling eller opbevaring af dine personoplysninger, bedes du rette henvendelse til os på de under pkt. 2.2 nævnte kontaktoplysninger.

10.2 Derudover har du til enhver tid mulighed for at klage over behandlingen af dine personoplysninger til Datatilsynet. Klage indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. 1300 København K, https://www.datatilsynet.dk/.

11. Ændringer af politikken

11.1 Cashback forbeholder sig ret til at ændre Politikken til enhver tid og uden forudgående varsel. Ændringer af Politikken træder i kraft ti dage efter, at Cashback har orienteret dig om ændringer af Politikken ved at rette henvendelse til dig på den e-mailadresse, som du har angivet ved oprettelse af din profil.

Børsen Fordelsklub-shop


1. Generelt

1.1 Persondatapolitikken finder anvendelse, når du handler i Børsen Fordelsklub-shoppen. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

1.2 Vi håndterer dine data med respekt for dit privatliv, og vi er vores ansvar bevidst, når vi behandler de oplysninger, du giver os – oplysninger, som vi naturligvis behandler og opbevarer i henhold til den til enhver tid gældende lovgivning.

2. Dataansvarlig


2.1 Whatelse Group ApS er dataansvarlig for de behandlede personoplysninger

2.2 Vores informationer er:


Whatelse Group ApS
CVR-nr. 37574015

Vester Voldgade 83, 1552 København

3. Hvilke oplysninger behandles

Whatelse beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber varer i Børsen Fordelsklub-shoppen. Vi indsamler kun identificerbare personoplysninger som navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og e-mail, når du selv giver dem.

3.1. Hvad bruger vi personoplysninger til

De personoplysninger, vi indsamler om dig, når du f.eks. foretager et køb i Børsen Fordelsklub-shoppen, bruges først og fremmest til at behandle dine forespørgsler og ordrer samt til at levere produkter, tjenester og service til dig. Oplysningerne bruges derudover af Whatelse og samarbejdspartnere for at få større kendskab til dig. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der har til formål at forbedre vores produkter, tjenester og teknologier samt vise indhold og markedsføring, der er tilpasset dine interesser.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.
Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v., kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring, du modtager viae-mail.

Husk, at enhver oplysning, du afgiver – inklusive personligt identificerbar information – i et offentligt forum som f.eks. en onlinedebat, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med Børsen Fordelsklub at gøre. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.

Vi lagrer ikke persondata længere end tilladt ved lov og sletter persondata, når de ikke længere er nødvendige til ovennævnte formål.

3.2. Lagring af persondata

Personoplysningerne lagres hos vores databehandler, som opbevarer og behandler persondata på vores vegne i henhold til denne privatlivspolitik og gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Hvis vi videregiver dine persondata til samarbejdspartnere i Danmark eller i tredjelande, sikrer vi os altid, at deres niveau for persondatabeskyttelse passer til de krav, vi har opstillet i denne privatlivspolitik, og som følger af gældende lovgivning.

3.3. Samkøring af data

Når du opretter en profil på Børsen Fordelsklub eller giver os tilladelse til, at vi kan kontakte dig om nyheder og tilbud via e-mail, samkører vi de oplysninger, du indtaster i din profil, med oplysninger indsamlet via cookies for at målrette nyheder og tilbud til dig. Whatelse Group ApS benytter cookies til at indsamle oplysninger om din adfærd på hjemmesider og andre digitale platforme tilhørende Whatelse Group ApS og samarbejdspartnere, jf. punkt 1.2. ovenfor.


3.4. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 pct. sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget får adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

3.5. Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Internettets hastige udvikling betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for “senest opdateret” øverst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

3.6. Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Whatelse Group ApS, skal du rette henvendelse påsupport@borsenfordelsklub.dk.Er der registreret forkerte data, og kan du ikke selv rette dem, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

4. Samarbejdspartnere

4.1. Ansvarsfraskrivelse

Vi tilstræber, at indholdet af hjemmesiderne er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet er komplet, korrekt eller udtryk for gældende ret. Hjemmesiderne indeholder link til andre hjemmesider tilvejebragt af tredjemand. Vi er ikke ansvarlige for tilgængeligheden eller indholdet af tredjemands hjemmesider. Vi tager forholdsregler for at sikre, at hjemmesiderne ikke indeholder virus, trojanske heste eller lignende. Vi kan imidlertid ikke garantere, at hjemmesiderne er fri for sådanne skadelige programmer. Vi kan ikke garantere, at de er 100 pct. beskyttet mod hacking eller lignende.