Udlejningsportal med dansk stifter henter 300 mio kr

null

387795_16_9_large_20.jpg
Virksomheder
Eksklusivt for kunder
17. sep 2019 KL. 7:00
Holidu, der er en portal inden for udlejning af ferieboliger, har hentet 300 mio. kr. i en kapitaltilførelse.

Det skriver Holidu i en pressemeddelelse. 

Feriebolig-søgemaskinen er grundlagt i 2014 af brødrene Johannes og Michael Siebers samt danskeren Rasmus Porsgaard. 

Kapitaltilførslen er gennemført af primært Prime Ventures med støtte af Coparion og MairDuMont Ventures. Desuden har den tidligere investor EQT også støttet økonomisk.

“Vi er utroligt stolte af at arbejde sammen med så stærke investorer som Prime Ventures og EQT Ventures. Med den seneste investeringsrunde vil vi være i stand til at vokse endnu hurtigere og levere et endnu bedre produkt og service til vores partnere, lejere og udlejere af ferieboliger,” siger Johannes Siebers, der er adm. direktør i Holidu. Hans danske medstifter Rasmus Porsgaard tilføjer:

“De seneste 5 år har vi oplevet en utrolig vækst, der virkelig har bevist, at der har været et stort behov for et produkt som vores. Vi glæder os virkelig til at fortsætte væksten de næste mange år sammen med vores partnere.”

En international søgemaskine

Søgemaskinen for ferieboliger er i dag tilgængelig på 21 markeder over hele verden og har mere end 10 mio. månedlige brugere. 

Nick Kalliagkopoulos, der er ejer af Prime Ventures, som er en af investorerne, er glad for samarbejdet. 

“Holidu har udviklet fantastiske produkter, som forbrugerne elsker på begge sider af ferieboligmarkedet. Vi er meget imponeret af deres fokus på kunderne og teknologi. Vi ser frem til at arbejde sammen med dem og hjælpe dem till at vokse endnu mere.”

Udover Holidu, der er udviklet til lejerne, har stifterne også udviklet et site til udlejerne, der hedder Bookiply.

Ifølge pressemeddelelsen skal den nye kapitalindsprøjtning bruges til at udvikle produkterne, der driver Holidu-søgemaskinen og Bookiply-softwaren. Desuden vil virksomheden med den danske medstifter fokusere på at integrere flere partnere og få flere udlejere til at bruge Bookiply.

I forbindelse med målsætningen og kapitalindførelsen vil der også blive åbnet nye kontorer. Ifølge planen skal et af dem åbne i Danmark.