Tre tunge profiler køber sig ind dansk fintech-start up for "millionbeløb"

371889_16_9_large_426.jpg
Virksomheder
Eksklusivt for kunder
07. nov 2018 KL.17:16
Den danske crowdfunding-investeringsplatform for fast ejendom, Brickshare, forstærker nu bestyrelsen med tre nye personer fra den forholdsvis tunge ende af det danske start up miljø. 

Brickshares erklærede mål er at ”demokratisere markedet for ejendomsinvestering” og få flere private investorer ind investeringer i fast ejendom.

Der er tale om de tre nye medlemmer Peter Michael Oxholm Zigler, der er medstifter af værksteds-tjenesten Autobutler, Troels Bülow-Olsen, der er medstifter af og tidligere direktør i selskabet Totalkredit, samt Johan Lorenzen, der er tidligere direktør i bank-servicevirksomheden Holvi.

Alle tre bestyrelsesmedlemmer har penge med ind i butikken til gengæld for ejerskab. Hvor meget de hver især har investeret, og hvor stor en andel af brickshare de tre får til gengæld, vil de ikke oplyse til Børsen. Men samlet er der tale om "et millionbeløb."

De nye kræfter i bestyrelsen skal for Brickshare udbygge samarbejdet med kapitalfondene PreSeed Ventures og Seed Capital, der tidligere har været med til at støtte start ups som Trustpilot, Vivino og GoMore. Målet er samlet set at ekspandere international, nærmere bestemt i Europa.

Troels Bülow-Olsen skal bidrage med indsigt inden for fintech og compliance og han flankeres af Johan Lorenzen 10 års erfaring som venturekapitalist og finans-iværksætter. Peter Michael Oxholm Zigler skal især styrke brickshare på produkt- og marketingssiden.

”Vi har samlet en række profiler til bestyrelsen, som alle har en solid erfaring med i bagagen og selv har været med til at starte noget nyt op, udvikle virksomheder og opdyrke nye markeder. Desuden komplementerer de hinanden rigtig godt med hver deres forskellige kompetencer inden for produkt, marketing, fintech og compliance,” udtaler Junaid Ahmad, der er topchef og grundlægger af Brickshare i en pressemeddelelse.