Thomas Kähler indstillet til ny bestyrelsesformand for Rockwool

391634_16_9_large_29.jpg
Virksomheder
Eksklusivt for kunder
21. nov 2019 KL.15:50
Bestyrelsen for Rockwool International indstiller Thomas Kähler, der er femte generation i familien bag Rockwool, til posten som ny bestyrelsesformand for isoleringskoncernen efter generalforsamlingen i april 2020.

På generalforsamlingen genopstiller Rockwools nuværende bestyrelsesformand, Henrik Brandt, ikke.

Det oplyser Rockwool i en selskabsmeddelelse til fondsbørsen torsdag. 

Thomas Kähler har været bestyrelsesmedlem i Rockwool siden 2008, men har sideløbende haft flere ledelsesposter i koncernen.

Siden 2015 har han været divisionsdirektør for koncernens Systems Division og en del af koncernledelsen, men det er poster, som han fratræder i forbindelse med generalforsamlingen.

“Jeg er utroligt glad for, at en enig bestyrelse i dag har bakket op om mit formandskandidatur. Nu forestår der en proces, som skal føre til valg og konstituering af bestyrelsen på generalforsamlingen til april næste år,” udtaler Thomas Kähler i meddelelsen.

Thomas Kähler takker – på vegne af familien Kähler – også Henrik Brandt for hans store indsats i selskabet:

“Jeg vil gerne på egne vegne og på vegne af familien Kähler takke Henrik Brandt for hans store indsats i selskabet. Jeg har stor respekt for Henriks professionalisme og faglighed, og der er ingen tvivl om, at Henrik har været en stor inspirationskilde for mig."

Henrik Brandt udtaler i meddelelsen, at han hele tiden har været klar over, at det var Thomas Kählers ambition at overtage formandsposten på et tidspunkt.

“Derfor kommer det heller ikke som nogen overraskelse for mig, at det tidspunkt nu er kommet. Thomas har mange gode forudsætninger for at blive en succesrig formand. Han har siddet i bestyrelsen gennem de seneste 11 år og har i en periode, før han trådte ind i koncernledelsen, været næstformand. Jeg er overbevist om, at Thomas vil værne om de værdier, som familien Kähler altid har været garanter for i Rockwool, og som fortsat er et betydeligt fundament for den succesrige udvikling, koncernen har haft gennem mange år,” siger Henrik Brandt i meddelelsen.