Ny dansk hypnose-app slår Pokémon Go i downloads

null

329894_16_9_large_383.jpg
Virksomheder
Eksklusivt for kunder
17. aug 2016 KL.14:27
Tirsdag formiddag kl. 11 blev den nye hypnose-app Hellomind lanceret. Allerede nu - under 24 timer efter lanceringen - har appen indtaget førstepladsen i Apples App Store på listen over gratis apps.

Appen er det sidste døgn blevet downloadet mere end de populære apps Pokemon Go, Spotify, Candy crush og Tinder i Danmark.

Man skal dog tilkøbe "behandlinger" for at kunne bruge app'en , og på listen over mest indbringende apps, de apps man betaler for, ligger Hellomind nummer seks.

“Vi kunne ikke tro vores egne øjne i morges, da vi så, at den lå på første pladsen. Vi kan ikke se, hvor mange downloads vi har fået endnu, Vi kan bare se, at vi ligger nr. et," siger Henrik Hancke Nielsen, partner i HelloMind.

Hellomind er en splinterny dansk app, som tilbyder hypnose-behandlinger over mobiltelefonen. Appen er gratis, men den specifikke behandling man vælger koster omkring 69 kr., hvis ikke man tegner et abonnement.  

Appen kan ved hjælp af hypnose kurere forskellige lidelser og problemer. Behandlingsrepetoiret breder sig over 250 forskellige hypnosebehandlinger. Hver behandling foregår over ti sessioner og tager 30 minutter hver. 

”Vores app kan hjælpe med at løse alle mulige problemer; alt fra angst, stress og lavt selvværd til at overkomme sin angst for specifikke dyr,” fortæller Henrik Hancke Nielsen.
 
Foreløbig er Hellomind kun lanceret i Danmark, men om 14 dage bliver app'en også tilgængelig i USA og England. Partnerne vil efterfølgende få den ud på portugisisk, spansk, arabisk osv. Målet er hele tiden at få app'en ind i flere lande.

Hellomind består af tre partnere; de to af dem er Henrik Hancke Nielsen og Per Zachariassen, som sidste år kom tilbage til Danmark - efter et længere op hold i Los Angeles - og startede deres eget tv-produktionsselskab kaldet Skylark. Derudover har de startet produktionsselskabet Blu, som de solgte i 2010. 

Den tredje partner er Jacob Strachotta, som har udviklet og indtalt alle behandlingerne. Han har arbejdet med hypnose i mere end 22 år.