Nu kan flere sjællændere få leveret dagligvarer fra Coop

386316_16_9_large_830.jpg
Virksomheder
Eksklusivt for kunder
20. aug 2019 KL.15:09

Coop.dk Mad tager et nyt middel i brug i “madkrigen” imod Nemlig.com.

Coop udvider nemlig deres leveringsområde, hvor kunderne kan få leveret deres dagligvarer dag-til-dag om de er hjemme eller ej. Indtil nu har det været forbeholdt borgere, der er bosat i Københavns og Frederiksberg Kommune at kunne få leveret deres aftensmad til døren af Coop.dk MAD. Det område er nu udvidet til det ydre københavnsområde med Helsingør i nord og Solrød i syd.

“Vi ser en stigende interesse for at købe dagligvarer på nettet, og derfor har vi valgt at udvide det københavnske serviceområde,” siger kommerciel direktør ved Coop.dk MAD Morten Viktor i en pressemeddelelse.

Beboere i de bordeaux røde områder kan nu få leveret dagligvarer dag-til-dag. Uanset om de er hjemme eller ej. Kilde: Coop

Konkurrence med Nemlig.com

I sidste uge skrev Børsen, hvordan Coop intensiverede kampen imod Nemlig.com. Den digitale konkurrent gør sig også i levering af dagligvarer – også med dag-til-dag levering i visse områder. 

Coop's es i ærmet imod Nemlig.com er, at førstnævnte kan levere selvom kunden ikke er hjemme på leveringstidspunktet. 

Danskere uden for København kan også få leveret deres dagligvarer af Coop.dk, hvis de altså er villige til en længere leveringstid.