Netcompany laver stort opkøb - køber engelsk succesvirksomhed

352597_16_9_large_870.jpg
Virksomheder
Eksklusivt for kunder
17. okt 2017 KL. 8:24
Konsulentvirksomheden Netcompany laver virksomhedens største opkøb. Selskabet køber den engelske  it-servicevirksomhed Hunter Macdonald, der har 350 ansatte.

Den engelske virksomhed specialiserer sig i cybersikkerhed og infrastruktur, og det er de kompetencer, som Netcompany gerne vil blive bedre til at tilbyde virksomhedens eksisterende kunder.

"Vi har stor succes i Danmark, og det går godt, men nu vil vi gerne ekspandere internationalt," siger André Rogaczewski, adm. direktør i Netcompany.

Topchefen fortæller, at Hunter Macdonald har omkring 25 store virksomheder i porteføljen, som Netcompany  nu overtager. Blandt de 25 virksomheder er flere, som er på mere end 100 markeder.

Han oplyser, at det har været afgørende, at man på det britiske marked er nogenlunde lige så langt for digitalisering, som man er i Danmark.

Hurtigst voksende i England

Hunter Macdonald blev tidligere på året kåret til at være den hurtigst voksende it-servicevirksomhed i England af Sunday Times.

”Vi er imponerede over den massive vækst, Netcompany har realiseret over så kort tid - og måden de har gjort det på. På en hel række områder ligner deres rejse vores egen. Derfor er det et stærkt match mellem to innovative it-kulturer, som bruger digitaliseringen til at udfordre og udvikle det eksisterende. Jeg er overbevist om, at vi sammen bliver endnu stærkere," siger Mark Ward, adm. direktør i Hunter Macdonald.

Netcompany blev stiftet i 1999, og i januar blev de den første virksomhed, der er stiftet i løbet af de seneste 20 år, som har nået 1000 ansatte.

I dag siger André Rogaczewski, at virksomheden har 1750 medarbejdere:  1150 medarbejdere i Danmark, ca. 150 i Norge, ca. 150 i Polen plus de 350 nye medarbejdere fra Hunter Macdonald.