Lego-families it-firma buldrer af sted: "Vi er meget tilfredse"

362686_16_9_large_621.jpg
Virksomheder
Eksklusivt for kunder
12. maj 2018 KL.15:08

Kirk Johansen-klanen af Lego-familien købte sig i januar ind i it-konsulenthuset Globeteam, og den hovedrige familie har fået en ejerandel i en virksomhed med fart på. 

Globeteams regnskab  for 2017, der netop er blevet offentliggjort, viser, at omsætningen stiger med 36 pct. til 195 mio. kr. 

Samtidig steg overskuddet før skat fra 12 mio. kr. i 2016 til 17 mio. kr. i 2017. 

"Det er et godt resultat, og jeg er meget stolt på virksomhedens vegne. Resultatet skabes af en smal organisation af fastansatte og 75 seniorkonsulenter, og det er med stor respekt for deres indsats, at vi igen i år kan præsentere et flot resultat," udtaler adm. direktør Claus Moldow.

Tocifrede vækstrater 

Det er via Kirk Johansen-familiens investeringsselskab, Kirk Kapital, at man har købt sig til en ejerandel på 34 pct. i Globeteam, der med egne ord tjener penge på at  "understøtte virksomheders digitaliseringsrejse med de nyeste teknologier og velafprøvede it-løsninger." 

Og med 2017-resultatet fortsætter Globeteam sine tocifrede vækstrater, der gennemsnitligt har ligget på 21 pct. siden 2014. 

Det er da også en tilfreds Kim Gulstad, adm. direktør i Kirk Kapital, der i en udtalelse ser positivt på investeringen: 

"Globeteam understøtter effektivt digitaliseringen af private- og offentlige virksomheder. Dette gøres gennem en effektiv forretningsmodel, der tiltrækker de bedste konsulenter i branchen. Det kunne være fremtidens bud på, hvordan man strukturer et effektivt og fleksibelt arbejdsmarked. Vi er meget tilfredse med Globeteams høje vækst, og at man fortsat formår at tage markedsandele," lyder det fra Kim Gulstad. 

Få fastansatte 

Globeteam har kun en god håndfuld fastansatte, men råder over omkring 75 tilknyttede konsulenter. 

Og ifølge Claus Moldow er det planen er sætte yderligere fart på selskabet i løbet af de næste år. 

Han forklarer, at ambitionen er at accelerere væksten yderligere de kommende år. Det skal ske sammen "Hos Globeteam vil vi fortsætte arbejdet med at forbedre og investere i kundeoplevelser og teknologiske løsninger, så vi hele tiden er på forkant med udviklingen, når det gælder kundefokuseret digitalisering og virksomheders transformationsprogram," udtaler Claus Moldow.