Lars Løkke Rasmussen og Sólrun Rasmussen har stiftet nyt selskab

387769_16_9_large_176.jpg
Virksomheder
Eksklusivt for kunder
16. sep 2019 KL.10:06

Lars Løkke Rasmussen har ikke kun benyttet de seneste par uger, efter at han trådte tilbage som formand for Venstre, til en tænkepause.

Danmarks tidligere statsminister er nemlig blevet medstifter og og medejer af et helt nyt selskab. Det skriver BT og Berlingske.

I cvr-registret fremgår det, at Lars Løkke Rasmussen og Sólrun Rasmussen sammen stiftede selskabet Sollar Holding ApS den 9. september. Ægteparret ejer hver 50 pct. af det nye selskab. 

Desuden fremgår det ifølge cvr-registret, at Sólrun Rasmussen står som direktør for selskab Sollar Holding, og at selskabets formål er at drive virksomhed med investeringer. 

Rejs med Lars Løkke Rasmussen og Sólrun Rasmussen

Søndag aften gav Lars Løkke Rasmussen første interviews siden sin tilbagetræden til DR og TV 2.

Her fortalte Lars Løkke Rasmussen, at han var igang med at hjælpe sin hustru igang med at arrangere ture til og på Færøerne.

"Jeg har det fint. Intet er skidt, uden det er godt for noget. Har bl.a. haft mulighed for at hjælpe Sólrun i gang med en gammel drøm," skriver han ifølge BT i en kommentar til et opslag på sin Facebook-profil.

Allerede nu kan interesserede købe en guidet tur med Sólrun Rasmussen fra den 4.-7. oktober på Færøerne, hvor Sólrun ifølge bureauets hjemmeside vil være personlige guide og værtinde.  

På rejsens første dag, d. 4. oktober, dukker Lars Løkke Rasmussen op som en del af pakkerejsen, hvor han vil fortælle om sin passion for Færøerne.

De to selskaber har umiddelbart ikke noget med hinanden at gøre.