Jysk kaster bonus over butikker: Medarbejdere får i gennemsnit 19.500 kr ekstra i lønningsposen

391283_16_9_large_372.jpg
Virksomheder
Eksklusivt for kunder
15. nov 2019 KL. 8:08
Der er blevet slynget masser af dyner, hovedpuder og senge over disken i Jysk-butikkerne i år. Og det udløser nu en gennemsnitlig bonus på 19.500 kr. til alle medarbejdere, der arbejder i en kædens butikker. De får derfor en tidlig julegave og lidt mere i tegnebogen for deres indsats.  

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse fredag. 

I løbet af det forskudte regnskabsår, som løber fra september 2018 til august 2019, steg omsætningen på det danske marked med 7,1 pct., mens antallet af kunder steg med 3,7 pct.

En del af de penge, som er kommet ud af den vækst, tilfalder nu medarbejderne. 

”Det er meget motiverende at have et bonussystem, som gælder for hele teamet. På den måde motiverer det hele vejen rundt. Specielt de måneder, hvor det går godt, så er det en megafed fornemmelse at have nået sine mål og få belønning for det. Det giver lige lidt ekstra til opsparingen, julegaver, eller hvad man nu bruger sin bonus på,” siger Christina Pape, der er butikschef i en butik i Viby. 

Men ikke alle medarbejdere får den samme bonus. De får bonus efter, hvordan det går i den butik, hvor de er ansat. Sidste år var bonussen i snit på 12.000 kroner til hver medarbejder. Årets udbetaling er derfor steget med 7.500 kroner. 

"Det er en skøn måde at kunne sige tusind tak på for den fantastiske indsats, som mine kolleger gør i vores butikker. Endnu bedre er det, at vi i år udbetaler bonus til samtlige butiksmedarbejdere, og det hænger jo sammen med, at året bare er gået rigtig godt i alle butikker,” siger Bo V. Andersen, der er chef for Jysk i Danmark.