Ingen dækning til amerikansk sportstøjsproducent

385221_16_9_large_531.jpg
Virksomheder
Eksklusivt for kunder
30. jul 2019 KL.20:10

null

Amerikanske Under Armour kan tirsdag ikke finde dækning for de slag, som markedet tildeler aktien efter et svagt regnskab for andet kvartal, hvori selskabet igen advarede om, at hjemmemarkedet i Nordamerika fortsat er udfordret.

Aktien falder på den baggrund med 14,1 pct. tirsdag.

Under Armour, som producerer sports- og fritidstøj, venter et "mindre fald" i helårssalget i USA. Det samlede globale salg ses imidlertid vokse med 3-4 pct. gennem hele 2019, mens salget i tredje kvartal dog ventes at bakke med 2-3 pct. Dden svage udvikling på hjemmemarked får ifølge Bloomberg News investorerne til at stille spørgsmålstegn ved den turnaround-proces, som koncernen har indledt.

Finansdirektør Patrick Frisk betonede dog tirsdag på en telekonference, at Under Armour kun er to kvartaler ind i en femårig plan, der skal bevæge virksomheden væk fra en situation med store rabatter til kunderne.

Under Armour fik i sit andet kvartal en omsætning på 1,19 mia. dollar mod ventede 1,20 mia. dollar, mens det justerede resultat landede på minus 4 cent per aktie mod konsensus negative 5 cent, ifølge Bloomberg News.

/ritzau/FINANS