Hummel ny sponsor for skotsk storklub: "Vi er ekstremt stolte"

361670_16_9_large_274.jpg
Virksomheder
Eksklusivt for kunder
21. apr 2018 KL.18:30

Den skotske storklub Rangers FC skal fra næste sæson have Hummel som tøjsponsor. 

Det oplyser den danske tøjgigant i en pressemeddelelse. Aftalen løber til at starte med over en treårig periode. 

”Vi er ekstremt stolte over, at en klub som Rangers FC har valgt os som samarbejdspartner. Der var stor begejstring her på hovedkontoret, da vi endelig kunne fortælle at aftalen var i hus. Det er fantastisk, at skulle arbejde sammen med én af verdens ældste og mest kendte klubber. Det forpligter!” siger Allan Vad Nielsen, adm. direktør i Hummel, i meddelelsen og fortsætter:

”Aftalen med Rangers FC ligger i naturlig forlængelse at de planer og ambitioner vi lancerede i forbindelse med hummel’s strategi frem mod 2023. En vigtig brik i målet med at løfte vores omsætning til den rigtige side af 2 mia, er nemlig at vi får mere synlighed på den globale scene. For to uger siden kunne vi offentliggøre en aftale med Middlesbrough FC og jeg kan afsløre, at vi netop nu er i dialog med en række andre kendte klubber fra de store ligaer i både England og Spanien."

Rangers FC og ærkerivalen Celtic er Skotlands to største klubber. I 2012 gik førnævnte konkurs og blev tvangsnedrykket til tredje division. I 2016 rykkede Rangers tilbage i den skotske Premier League, men har stadig svært ved at følge med Celtic, der i fraværet har ryddet bordet i samtlige sæsoner. 

Hummel har i løbet af de senere år skruet voldsomt op for sine sponsorater af fodboldhold, og i øjeblikket pryder logoet bl.a. spilledragterne på det danske landshold, Freiburg, Brøndby og AGF.

Hummel er en del af Thornico-konglomeratet, som er ejet af Christian Stadil og hans far, Thor Stadil. I 2016 omsatte Hummel for 1,2 mia. kr. med et overskud på små 100 mio. kr.før skat til følge.