Friheden Invest køber aktier i IC Group for omkring 1,4 mio. kr.

383989_16_9_large_142.jpg
Virksomheder
Eksklusivt for kunder
02. jul 2019 KL.18:56
IC Group meddeler tirsdag aften, at Friheden Invest, der har IC Groups grundlægger, Niels Martinsen, som majoritetsaktionær, har købt aktier for samlet omkring 1,4 mio. kr.

Overtagelsen af de 36.464 aktier, som hver især er blevet købt til 39 kr. stykket, er foregået tirsdag, fremgår det af meddelelsen fra IC Group. IC Group lukkede tirsdag i kurs 39 kr. efter et fald på 0,3 pct.

Købet af de 36.464 aktier er sket samme dag, som at Friheden Invests købstilbud om at erhverve samtlige aktier i IC Group udløber. Oprindeligt fremsatte Friheden Invest sit købstilbud i midten af maj, efter at selskabet nåede en ejerandel på 75,6 pct. Siden valgte Friheden Invest for to uger siden at forlænge tilbudsperioden til 2. juli klokken 23.59.

Tidligere har Niels Martinsen, der foruden at være majoritetsaktionær i Friheden Invest også er bestyrelsesmedlem i IC Group, forklaret til dagbladet Børsen, at målet ikke nødvendigvis er en afnotering af modekoncernen.

- Vi har ikke i IC Group ændret på beslutningen om at forandre selskabet og sælge fra til bedre ejere end os. Men jeg er stadig interesseret i selskabet og tror på, at der er muligheder, når vi er færdige med forandringerne, lød det fra Niels Martinsen over for Børsen.

/ritzau/FINANS