Dansk fintech lander millionaftale på firmakort og får kapitalindsprøjtning på 70 mio kr

391207_16_9_large_224.jpg
Virksomheder
Eksklusivt for kunder
14. nov 2019 KL. 8:13
En kapitalindsprøjtning på 70 mio. kr. og en aftale med Nordens største udbyder af firmakort, Eurocard.

Fintech-virksomheden Cardley, som udvikler softwareløsninger, der skal gøre det lettere at bogføre udgifter og refundere moms i udlandet, har nu sat hak ved næste skridt i vækstenplanen. 

”Eurocard er et af verdens mest accepterede kort og har med ca. 1. million kunder i Norden mere end 40 pct. af markedet for firmakort. Så det er en tung kundebase, Cardlay nu kan hjælpe med nye tjenester,” siger direktør og stifter Jørgen Chr. Juul i en pressemeddelelse. 

I ejerkredsen sidder bl.a. Wallmob-stifter Jørgen Chr. Juul og tidligere Nordea-topchef Thorleif Krarup i ejerkredsen. De 70 mio. kr., som nu skydes i Cardley, kommer fra bl.a. SEB, Seed Capital, Thorleif Krarup og business angel Torben Frigaard Rasmussen. 

Det er SEB Kort, som udsteder Eurocard, og her konstaterer den adm. direktør, at digitalisering af kortforretningen er vigtigt, og at Cardley her spiller en central rolle. 

”Hele markedet for betalingstjenester til erhvervsområdet er under forandring. Kortbetalinger har stadig en fordel fremfor alle andre løsninger, særligt når det er den enkelte medarbejder, der anvender kortene. Men skal denne position fastholdes, så kræver det nytænkning og meget hurtigere udvikling af nye tjenester. Partnerskabet med Cardlay muliggør begge dele,” siger Mads Krumhardt SEB Kort-direktør. 

Kapitalindsprøjtningen skal bruges på yderligere ekspansion på det europæiske marked, udvide medarbejderstaben og accelerere produktudviklingen.