Danfoss laver supermarked på Als: Fakta-butik bliver showroom for ny teknologi

394102_16_9_large_388.jpg
Virksomheder
Eksklusivt for kunder
12. jan 2020 KL.11:08
Danfoss vil bygge et supermarked tæt ved koncernens hovedsæde og et nyt testcenter for hydraulisk teknologi på Als. Detailbutikken kommer til at rumme en Fakta, hvor en masse af Danfoss' nye energieffektive teknologi kan testes og vises frem.

Jyskevestkysten oplyser, at det bliver Danmarks største brugsforening, Brugsen for Als og Sundeved (BALS), som fra næste år skal drive det nye supermarked på 1300 kvadratmeter samt en tankstation og vaskehal, der etableres ved siden af.

"Aftalen med BALS er endnu et vigtig skridt i vores ambitiøse planer om at etablere et testområde på grunden. Det nye supermarked får endvidere en god placering i forbindelse med det nye ferieresort, som efter planen åbner på Nordals i 2023," siger Mikkel Thrane, pressechef i Danfoss, til avisen.

Danfoss med en omsætning på op mod 50 mia. kr. udvikler og producerer en lang række komponenter, der indgår i så forskellige ting som store entreprenørmaskiner, elektriske anlæg, radiatorer, køleanlæg og aircondition. Koncernen har rundt i verden testanlæg, hvor Danfoss' stumper og software testes i forsøget på at forstå kundernes behov og udvikle nye produkter.