Socialt fodboldnetværk runder vigtig milepæl med en mio brugere
Peter Holm, adm.dir (tv) og Simon Hjære Hansen har sammen skabt den digitale platform, Tonsser. Arkivfoto: Jeppe Bøje Nielsen
Virksomheder Af
Eksklusivt for kunder




NY SÆSON Gå til bords med Børsens gastronomiredaktør, når han bryder brød med kokke, vinfolk, restauratører og andre fagfolk til en snak om både deres egen og andres mad og vin. Det bliver appetitvækkende og nørdet. Men ikke kedeligt.

AFSNIT 16: Redzepi har for længst opnået verdensberømmelse for såvel restauranten, sig selv og den danske gastronomi, og for første gang siden Nomas åbning i 2004 har stjernekokken fået fuld kontrol over virksomheden. En virksomhed, som i dag er noget helt andet, end det Redzepi stævnede ud for at skabe.

Førstepladsen på The Worlds 50 Best Restaurants-listen cementerede Nomas globale kultstatus, og selvom førstepladsen gled Noma af hænde og en nedtur begyndte, så vendte Noma i 2019 tilbage på listen helt oppe blandt de øverste placeringer.

Men hvordan sørger Redzepi for, at hans stab fortsat innoverer og leverer den ypperste gastronomiske oplevelse for gæsterne? En del af svaret ligger i de otte ansatte, som udelukkende er ansat til at finde på nyt i test- og fermenteringskøkkenet.

Abonnér:
   

Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler



Forsiden lige nu


Familiedrama skaber ledelseskaos i Harboes Bryggeri

Medie: USA og Kina har nået en aftale - afventer Trumps godkendelse

Lego-arving og Magnus Kjøller investerer millioner i bilvask: "På den lange bane vil en bilvask altid være aktuelt"

Lagarde: Klima, tech og ulighed får ny rolle

Webshop trækker kunder ind i Bog & idé-butikker

Genmab-aktien har mistet pusten efter sidste uges kursrekord

Arla øger salg af laktosefrie varer 40 pct på ét år: "Vores nuværende salg kan blive fire-fem gange større"

Sydbanks negative renteloft kan ramme 50.000 kunder

Medier: Bagmandspolitiet har afhørt hovedmistænkt i udbyttesagen