Parken nedjusterer efter FCK's exit fra Champions League
Foto: Niels Christian Vilmann / Ritzau Scanpix
Virksomheder Af
Parken, Sport & Entertainment har tirsdag aften nedjusteret sine forventninger til både omsætningen og resultatet før skat, da selskabets fodboldhold, FC København, røg ud af kvalifikationen til den givtige Champions League.

Det fremgår af en meddelelse fra koncernen.

Parken regner nu med et resultat før skat i intervallet 60 til 75 mio. kr. mod tidligere 85 til 100 mio. kr.

Omsætningen ses samtidig 40 mio. kr. lavere i området mellem 760 og 810 mio. kr., mens prognosen her førhen var på 800 til 850 mio. kr.

"Efter resultatet af aftenens kamp deltager F.C. København ikke længere i kvalifikationen til gruppespil i UEFA Champions League. Holdet deltager nu i den økonomisk mindre lukrative kvalifikation til gruppespil i UEFA Europa League," skriver selskabet til fondsbørsen.

Parken oplyser, at de nye forventninger indregner deltagelse i i gruppespillet i UEFA Europa League, som ses bidrage i niveauet 65 mio. kr. før skat. Med andre ord vil en manglende deltagelse der kunne betyde et negativt resultat for året.

Efter uafgjort 1-1 ude i Beograd mod Røde Stjerne blev det også til 1-1 på hjemmebanen i København tirsdag aften. Dermed skulle holdene ud i forlænget spilletid, hvilket heller ikke afgjorde kampen, og efter 22 spark i straffesparkskonkurrencen tabte FC København samlet i de to opgør.

/ritzau/FINANS


Er du privatinvestor, og søger du ny viden om aktiemarkedet? I Facebook-gruppen Børsens Aktienetværk forsøger vi at skabe et unikt rum for seriøs aktiedebat. Lyder det interessant? Bliv medlem af gruppen HER.Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Powell åbner for ny rentenedsættelse til september – har intet svar på handelskrigen mellem USA og Kina

Trump lover at svare igen på straftold - vil have amerikanske firmaer hjem fra Kina

Trump langer ud efter Fed-chef: "Hvem er den største fjende – Powell eller Xi?"

Kina indfører straftold på 500 mia kr på amerikanske varer

Trump og Mette Frederiksen har talt sammen

Tysk krise: Industrijob og milliardeksport i fare

Fast rente eller flekslån? Sådan vælger boligøkonomerne

Overblik: Rockwool nedjusterer - aktien i gulvet