Delta Air Lines er fortsat interesseret i konkursramt flyselskab
Foto: Ritzau Scanpix
Virksomheder Af
Det amerikanske luftfartsselskab Delta Air Lines kan øge sin aktieandel i det konkursramt luftfartsselskab Alitalia som et led i den italienske regerings forsøg på at redde det italienske selskab.

Sådan lyder det fra kilder med kendskab til forhandlingerne ifølge Bloomberg News.

Mandag udløber fristen for at byde på Alitalia, og ifølge kilderne kan det ende med, at Delta Air Lines træder til som minoritetsaktionær og på et senere tidspunkt også køber flere aktier i det italienske flyselskab fra blandt andet det statsejede jernbaneselskab Ferrovie dello Stato.

Ifølge kilderne holder Ferrovie dello Stato mandag et bestyrelsesmøde, hvor et bud på Alitalia vil blive overvejet, og det kan ende med, at jernbaneselskabet beder om at få et par uger mere til at komme med et endeligt bud, skriver Bloomberg News, der forgæves har forsøgt at få en kommentar fra Ferrovie dello Stato.

Hos Delta Air Lines lyder det ifølge nyhedsbureauet, at det amerikanske luftfartsselskab fortsætter med at arbejde med Ferroive dello Stato, og samtidig bekræfter flyselskabet interessen i at blive minoritetsaktionær i et omorganiseret Alitalia.

Alitalia har været under særlig administration i mere end to år, efter at selskabet i 2017 måtte bukke under for den hårde konkurrence i luftfartsindustrien.

/ritzau/FINANS

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Officielt: Vestager undersøger Amazon for misbrug af data

Seniorstrateg: Sådan gør du din portefølje sommerklar

Medie: Lego-familiens pengetank kan være på vej med ny handel i milliardstørrelsen

Danskernes faldende brevlyst koster Postnord på bundlinjen

Aktiestatus: Danske og Nordea falder efter nordiske bankregnskaber

Analytikere: Det skal være Danske Bank der tager det første skridt og kræver betaling fra private for at have penge stående i banken

Facebooks kryptovaluta i strid modvind: "Facebook har vist gennem skandale efter skandale, at selskabet ikke fortjener vores tillid"

Fire år efter udbytteskandale: Svindelsikker udbyttelov er stadig ikke fremsat

Tidligere topforhandler for USA: Kina sender hårde signaler i handelsforhandlinger – men de vil gerne have en aftale