Delta Air Lines er fortsat interesseret i konkursramt flyselskab
Foto: Ritzau Scanpix
Virksomheder Af
Det amerikanske luftfartsselskab Delta Air Lines kan øge sin aktieandel i det konkursramt luftfartsselskab Alitalia som et led i den italienske regerings forsøg på at redde det italienske selskab.

Sådan lyder det fra kilder med kendskab til forhandlingerne ifølge Bloomberg News.

Mandag udløber fristen for at byde på Alitalia, og ifølge kilderne kan det ende med, at Delta Air Lines træder til som minoritetsaktionær og på et senere tidspunkt også køber flere aktier i det italienske flyselskab fra blandt andet det statsejede jernbaneselskab Ferrovie dello Stato.

Ifølge kilderne holder Ferrovie dello Stato mandag et bestyrelsesmøde, hvor et bud på Alitalia vil blive overvejet, og det kan ende med, at jernbaneselskabet beder om at få et par uger mere til at komme med et endeligt bud, skriver Bloomberg News, der forgæves har forsøgt at få en kommentar fra Ferrovie dello Stato.

Hos Delta Air Lines lyder det ifølge nyhedsbureauet, at det amerikanske luftfartsselskab fortsætter med at arbejde med Ferroive dello Stato, og samtidig bekræfter flyselskabet interessen i at blive minoritetsaktionær i et omorganiseret Alitalia.

Alitalia har været under særlig administration i mere end to år, efter at selskabet i 2017 måtte bukke under for den hårde konkurrence i luftfartsindustrien.

/ritzau/FINANS

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Aktieanalysechef: "Det her er endnu et tegn på det førerskab, som Ørsted har"

Ørsted sejrer i stor udbudsrunde - foretrukket til havvindmøllepark i New York

Negativ rente tvinger storbanker til at sadle om: "Det er en udfordring"

Trump: USA har ødelagt iransk drone i Hormuzstrædet

Golfklub trodser tendensen og skaber medlemsvækst: "Havde jeg forventet, at medlemstallet ville stige med over 250? Ikke i mine vildeste drømme"

Uafhængig formueforvalter har solgt ud af aktier: Kursfald truer forude

Aktiestatus i USA: Netflix får stryg efter regnskab

Topchefen i Danske Bank vil ikke sige, hvor han ser fejl og mangler: "Men jeg vil godt sige, hvad der karakteriserer en god bank"

Markedet lukker: DSV blev presset i bund efter Panalpina-tal