Boeings 737 MAX måske igen på vingerne i juni
Foto: Ritzau Scanpix
Virksomheder Af
De amerikanske luftfartsmyndigheder har over for FN's luftfartsagentur indikeret, at Boeings 737 MAX vil kunne gå på vingerne igen i USA allerede i slutningen af juni.

Det skriver Reuters på baggrund af tre unavngivne kilder.

Boeings 737 MAX fik tidligere i år flyveforbud både i USA og EU og en lang, lang række øvrige lande, efter at et fly af netop den type styrtede ned i Etiopien og alle ombordværende omkom. Styrtet skete mindre end et halvt år efter, at et tilsvarende fly styrtede ned i Indonesien og dræbte alle passagerer og besætningsmedlemmerne.

Oplysningerne fra de amerikanske myndigheder Federal Aviation Administration blev givet på et møde i Montreal i Canada torsdag, hvor FN's agentur - International Civil Aviation Organization's (ICAO) - holder til.

Boeing erkendte tidligere i denne uge fejl i den software, som piloter har brugt til at træne manøvreringen af 737 MAX-fly.

/ritzau/FINANSAndre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Vestas-boss om ekstremt 2019: "Vi jager folk for at levere i år"

Ny regering med indbyggede benspænd: Der en ubalance mellem konkrete forslag til nye udgifter og hvor konkrete forslagene er til finansieringen

Amagerbankens formand afviste behov for forsikring og mente ikke bestyrelseskolleger havde grund til bekymring hvis de "opførte sig ordentligt"

Mette Frederiksen: Margrethe Vestager skal fortsætte som EU-kommissær

Chr. Hansen nedjusterer forventningerne - den organiske vækst skuffer

Kattelem i regeringspapir kan rive tusindvis af hænder væk fra erhvervslivet nu

Mads Nipper om regeringsaftale: "Da fik jeg sgu kaffen lidt galt i halsen"

SF erkender brud på løfte om kontanthjælp

Lumsk detalje koster overblikket over boligskattegæld