Mærsk rykker APM Terminals Inland Services ind i logistikdivisionen
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix/Arkiv
Virksomheder Af
Mærsk-koncernen er fortsat i færd med at binde hele sin forretning bedre sammen, så kunderne lettere kan bestille ét samlet produkt, hvor en container bliver fragtet fra A til B over både vand og til lands.

I den forbindelse rykker selskabet nu APM Terminals Inland Services ind i divisionen Logistics & Services, som Mærsk satser meget på.

Det fremgår af en meddelelse torsdag formiddag.

APM Terminals Inland Services omfatter 36 forretningsenheder på 100 forskellige lokationer, oplyser Mærsk, og trækket skal være med til at binde enderne bedre sammen, så kunderne for lettere adgang til én samlet transportpakke.

"Ved strukturelt at tilføje Inland Services til Mærsk, får kunderne ukompliceret adgang til en bredere portefølje af logistik- og servicetilbud. Det sætter Mærsk i en bedre position til at differentiere sine tilbud og skalere Logistics & Services til en endnu bredere kundebase," siger Søren Toft, der er driftsdirektør hos Mærsk, i meddelelsen.

Logistikforretningen Damco udgør stadig den største del af logistikdivisionen. Derudover er der også dele af rederiet Mærsk og APM Terminals i den del af forretningen.

APM Terminals Inland Services yder i dag service for både shipping-kunder og kunder til lands. Det drejer sig blandt andet om depottilbud og opbevaring, reparationer og vedligehold samt transport.

/ritzau/FINANS

NYT AFSNIT Kristian Thulesen Dahl (DF) har sat statsministerkandidat Mette Frederiksen (S) i en særdeles prekær situation. Sådan lyder vurderingen fra Børsens ansv. chefredaktør Bjarne Corydon, efter Kristian Thulesen Dahl onsdag trak en streg i sandet og meddelte, at partiet ikke vil komme Socialdemokratiet til undsætning. Hvor efterlader det Mette Frederiksen og hendes muligheder for at komme til magten? Få hele analysen i podcasten "Til valg med Corydon & Co."Abonnér på podcasten:
   


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Dansk fallent smidt af børsen efter tweet: "Det var forkert gjort af mig"

Radikale skifter spor: Nu er der rødt flertal for en ny aktieskat på bankerne

Her drømmer danske business-studerende om at arbejde: Er din virksomhed på listen?

Bankerne frygter ny dansk kurs på EU's finansskat

Falsk vin for milliarder overstrømmer markedet: "Jeg er overbevist om, at problemet bliver større"

"De Radikale skal passe på, at de ikke ender med at få det værste af to verdener"

Corydon: Thulesen Dahl har forladt Mette Frederiksen ved alteret

Chr. Hansen-bossens personlige mål er en bedre balance mellem privatliv og arbejdsliv: "Hvis det er en smuk eftermiddag, går jeg tidligere"

Handelsstrid rammer amerikanske renter - trykkes ned i 2017-niveau