Virksomheder Af
Porebetonproducenten H+H International har indgået en ny låneaftale og har i den forbindelse skiftet Danske Bank ud med Nordea. Aftalen har en løbetid på tre år og er sikret på attraktive markedsbetingelser, fremgår det af H+H's årsregnskab.

- Vi har indgået en ny bankaftale med Nordea, efter at have haft en dialog omkring, at vi gerne ville kunne finansiere vores strategiske udvikling i de næste tre år, siger administrerende direktør Michael T. Andersen fra H+H over til Ritzau Finans.

Aftalen er underlagt visse formelle krav vedrørende H+H-enhedernes eksekvering af låneaftalen samt fornyelse af visse sikkerheder, anføres det i regnskabet.

- Vi føler, at vi har finansieringen på plads til at kunne gennem føre de ting, som vi indikerer med vores langsigtede mål og strategi, uddyber Michael T. Andersen.

H+H havde ved udgangen af 2018 en nettorentebærende gæld på 525 mio. kr., og sat op imod selskabets indtjening målt på EBITDA før særlige poster svarer det til en finansiel gearing på 1,3 mod en gearing på 1,9 i 2017.

Til sammenligning har selskabet et strategisk mål om at ligge med en gearing på mellem 1 og 2.

- Det giver os noget at skyde med i forhold til opkøb, siger Michael T. Andersen.

/ritzau/FINANS

Savner du faglig inspiration i din indbakke? Modtag en mail fra chefredaktør Niels Lunde en gang om ugen og få et konstruktivt blik på ledelse og dansk erhvervsliv. Tilmeld dig til Niels Lundes nyhedsbrev i boksen herunder


Ledelse


Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerEn moderne Hammershøi: Unik kunstner du kan investere i

Annoncørbetalt
indhold af Bruun Rasmussen

Forsiden lige nu


Jens Bager efter exit fra Ambu: "Jeg beholder mine aktier"

Novo Nordisk-topchef melder sig som klimaformand: Se hele regeringens grønne hold fra erhvervslivet

Ambu-aktien på himmelflugt efter regnskab: Investorer jubler over nyheder om nyt produkt

Danske Banks advokater undersøger fyring af detektiver: "Nu mener man åbenbart pludseligt, der stadig er noget, der skal undersøges"

Globale investorer øger aktieovervægten markant: Vi har stadig aktietoppen foran os

Ambu siger farvel til bestyrelsesformand: Coloplast-formand overtager stolen

Veloxis kan blive næste aktie i C25 - investor spår stor fremgang