TDC køber konkurrerende mobilselskab
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Virksomheder Af
Opdateret 9.52 Telegiganten TDC køber konkurrenten Firmafon for et ikke oplyst beløb. Købet sker for at vinde kampen om erhvervskunderne i et presset marked. 

Det skriver Finans.

"Erhvervstelefoni er et udfordret marked – dog med gradvise forbedringer. TDC Erhverv har et set-up, som passer godt til større erhvervskunder, men med Firmafon får vi en udbyder, som har et mere entreprenant og fuldt digitalt udgangspunkt, og det passer rigtig godt til mindre erhvervskunder, som har brug for simplicitet og enkelthed," siger Jens Grønlund, direktør for TDC's online brands.

Firmafon blev stiftet i 2010 og har bl.a. Seed Capital som investor. Selskabet kunne i sit seneste regnskab fra 2017 vise en bruttofortjeneste på 14,4 mio. kr. og et overskud på 313.848 kr. Året før havde Firmafon et overskud på 2,3 mio. kr.

For fire måneder siden købte TDC bredbåndsselskabet Hiper. Hverken Hiper eller Firmafon har nået omsætninger på de 100 mio. kr., som er grænsen for, hvornår konkurrencemyndighederne skal ind og godkende handlen.


NY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Ekspert om kæmpe kurshop på minibørs: Det er Det Vilde Vesten

Drop udbyttet og læg flere cv'er på hjemmesiden - her er Danske Bank-aktionærernes indspark

Danske Bank-formand: Jeg forsøger at forstå hvad der gik galt

TDC indgår partnerskab med Ericsson om 5G-udrulning

Nedstemt med over 96 pct. af stemmerne: Der kommer ikke en ny undersøgelse i Danske Bank

Aktier: Stigninger på forventning om blid centralbank

Danske virksomheder venter bonus i Japan: "Vi går målrettet efter OL i Tokyo"

USA: Pengene strømmede ind i markedet i sidste uge

Aktionærforening: Hvad sker der med de Danske Bank-investorer der ikke deltager i søgsmål?