Virksomheder Af
Delta og Easyjet bekræftede onsdag, at de har slået sig sammen med Italiens statslige jernbaneselskab, Ferrovie dello Stato, for at undersøge muligheden for at overtage landets problemramte nationale luftfartsselskab Alitalia.

Det skriver Financial Times.

Ferrovie dello Stato oplyste, at selskabet er begyndt forhandlingerne med Delta og Easyjet om at finde en plan for Alitalia. Easyjet advarede dog, at det ikke var sikkert at de i sidste ende ville opkøbe en andel i Alitalia.

For at sikre en aftale skal Delta og Easyjet overtale den italienske regering om, at det vil være den bedste løsning for at få Alitalia på benene igen, efter at selskabet har haft stor økonomisk nedgang og svært ved at konkurrere med lavprisselskaber.

Et italiensk nyhedmedie oplyste også onsdag, at Italiens populistiske koalitionsregering vil være tilbøjelig til at støtte en aftale med Delta og Easyjet, så længe at Ferrovie dello Stato vil beholde den kontrollerende aktiepost.

/ritzau/FINANSNY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Rekord: 215.314 udlændinge arbejder i Danmark

  USA: Holdt plusset efter dueagtigt rentereferat

  Jesper "Kasi" Nielsen likviderer sit holdingselskab

  Åben krig mellem det danske og det estiske finanstilsyn

  EU-præsident vil hellere have udskudt brexit end hårdt brud

  USA: Flertal af Fed-chefer ønskede stop for balancereduktion i år

  Samsung lancerer ny sammenfoldelig smartphone

  Analytiker: Stærke signaler fra Genmab - investerer massivt i forskning og udvikling

  Analyse: Mærsks gentleman i fint selskab