Virksomheder Af
Delta og Easyjet bekræftede onsdag, at de har slået sig sammen med Italiens statslige jernbaneselskab, Ferrovie dello Stato, for at undersøge muligheden for at overtage landets problemramte nationale luftfartsselskab Alitalia.

Det skriver Financial Times.

Ferrovie dello Stato oplyste, at selskabet er begyndt forhandlingerne med Delta og Easyjet om at finde en plan for Alitalia. Easyjet advarede dog, at det ikke var sikkert at de i sidste ende ville opkøbe en andel i Alitalia.

For at sikre en aftale skal Delta og Easyjet overtale den italienske regering om, at det vil være den bedste løsning for at få Alitalia på benene igen, efter at selskabet har haft stor økonomisk nedgang og svært ved at konkurrere med lavprisselskaber.

Et italiensk nyhedmedie oplyste også onsdag, at Italiens populistiske koalitionsregering vil være tilbøjelig til at støtte en aftale med Delta og Easyjet, så længe at Ferrovie dello Stato vil beholde den kontrollerende aktiepost.

/ritzau/FINANS

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Danske og Nordea afviser Jyske Bank-forslag om revisor-tvang for erhvervskunder

Michael Friis: Der er stadigvæk stort potentiale i DSV-aktien

Senioranalytiker: Ny amerikansk budgetaftale mindsker risiko for kraftig opbremsning

Aktieåbning: Pandora topper grønt C25-indeks uden store udsving

Boris Johnson forbereder no deal-regering

Politisk flertal vil gøre det billigere at stifte selskab

Mobilselskab blev slagtet i DR-program: "Det var det bedste, som skete for os. Vi fik udstillet de fejl, vi havde i virksomheden"