Virksomheder Af
Det fransk-hollandske luftfartsselskab Air France-KLM har vundet de europæiske myndigheders godkendelse til at købe 31 pct. af aktierne i branchekollegaen Virgin Atlantic Airways.

Derved kommer Air France-KLM til at dele ejerskabet af det britiske luftfartsselskab med konglomeratet Virgin Group, der også er fra Storbritannien, samt det amerikanske luftfartsselskab Delta Air Lines.

Når Air France-KLM overtager de 31 pct. af aktierne i Virgin Atlantic Airways, bliver Virgin Groups ejerandel samtidig reduceret til 20 pct., mens Delta Air Lines fortsætter med at sidde på 49 pct., skriver Bloomberg News.

Endnu har Virgin Atlantic Airways ikke offentliggjort regnskab for det forgangne år, men det senest offentliggjorte viste for 2017 et underskud før skat på 28,4 mio. pund, efter at omsætningen var faldet 1 pct. på årsbasis til 2,7 mia. pund.

Underskuddet i 2017 var det første siden 2013 for Virgin Atlantic Airways.

/ritzau/FINANS

Er du bedre end dine kolleger til at handle aktier?

Deltag i Børsens aktiespil. Her kan du risikofrit teste dine evner som investor. Du kan også oprette en gruppe for alle dine kolleger, så I kan dyste om, hvem der er arbejdspladsens bedste investor. Er det dig, der skal løbe med håneretten i kantinen? Vinderen af hele spillet får en hovedpræmie på 250.000 kroner. Tilmeld dig her

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Udbytteskandale vokser efter fejl hos Nordea, SEB og Danske Bank: 940 mio kr kan være tabt

Storaktionærer flokkes om fynsk small cap-selskab: Aktien er braget op med 47 pct. på én måned

Løkke ville hele tiden have Ellemann som formand

Sådan vinder du 250.000 kroner i Børsens aktiespil - fire eksperter giver råd

Eksperter spår hop i oliepris efter bomber i Saudi-Arabien: "Det er et chok til oliemarkedet, og vi vil helt sikkert se højere priser"

DNB på vej med lavere priser på formueforvaltning

Mindeplads for Kim Larsen i København bliver afvist af familien

Eks-premierminister kalder Boris Johnson populist

Hongkongere kræver pres på Kina fra briter