Virksomheder Af
Det fransk-hollandske luftfartsselskab Air France-KLM har vundet de europæiske myndigheders godkendelse til at købe 31 pct. af aktierne i branchekollegaen Virgin Atlantic Airways.

Derved kommer Air France-KLM til at dele ejerskabet af det britiske luftfartsselskab med konglomeratet Virgin Group, der også er fra Storbritannien, samt det amerikanske luftfartsselskab Delta Air Lines.

Når Air France-KLM overtager de 31 pct. af aktierne i Virgin Atlantic Airways, bliver Virgin Groups ejerandel samtidig reduceret til 20 pct., mens Delta Air Lines fortsætter med at sidde på 49 pct., skriver Bloomberg News.

Endnu har Virgin Atlantic Airways ikke offentliggjort regnskab for det forgangne år, men det senest offentliggjorte viste for 2017 et underskud før skat på 28,4 mio. pund, efter at omsætningen var faldet 1 pct. på årsbasis til 2,7 mia. pund.

Underskuddet i 2017 var det første siden 2013 for Virgin Atlantic Airways.

/ritzau/FINANSNY PODCAST Børsen Morgenbriefing giver dig et hurtigt overblik over dagens vigtigste erhvervshistorier. På fem minutter gør vi dig klar til arbejdsdagen med en kort nyhedsgennemgang, en opdatering på aktiemarkederne og et kig på dagens vigtigste historie. Find podcasten på din foretrukne podcastafspiller.

Abonnér:
   

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefaler  Forsiden lige nu


  Sløjt regnskab øger presset på Mærsk-boss

  USA: Faldt på svage industrital og skuffende regnskaber

  Christian Stadil: Der er sket afhøringer i Schriver-sag

  Boet efter Michael Jackson sagsøger HBO for 100 millioner dollar

  Amerikanske banker tjente 1560 mia kr i 2018

  Verdens største bi er fundet for første gang siden 1981

  Briter opgiver at nå handelsaftaler med Japan og Tyrkiet inden brexit

  Citigroup i penibel guldsag med Venezuela

  Niels Lunde: Tør du købe en Mærsk-aktie af Søren Skou?