Virksomheder Af
Det fransk-hollandske luftfartsselskab Air France-KLM har vundet de europæiske myndigheders godkendelse til at købe 31 pct. af aktierne i branchekollegaen Virgin Atlantic Airways.

Derved kommer Air France-KLM til at dele ejerskabet af det britiske luftfartsselskab med konglomeratet Virgin Group, der også er fra Storbritannien, samt det amerikanske luftfartsselskab Delta Air Lines.

Når Air France-KLM overtager de 31 pct. af aktierne i Virgin Atlantic Airways, bliver Virgin Groups ejerandel samtidig reduceret til 20 pct., mens Delta Air Lines fortsætter med at sidde på 49 pct., skriver Bloomberg News.

Endnu har Virgin Atlantic Airways ikke offentliggjort regnskab for det forgangne år, men det senest offentliggjorte viste for 2017 et underskud før skat på 28,4 mio. pund, efter at omsætningen var faldet 1 pct. på årsbasis til 2,7 mia. pund.

Underskuddet i 2017 var det første siden 2013 for Virgin Atlantic Airways.

/ritzau/FINANS

Andre læser dette lige nu


Børsen anbefalerForsiden lige nu


Kapitalfond skyder millioner i hurtigtvoksende norsk frisørgigant: Direktør vil gøre frisørkæde til den største i Danmark

Dansk digital HR-platform rejser tocifret millionbeløb

Trumps Kina-tweets rykker markedet: "Man kan godt have ham mistænkt for at byde ind med positive ting, når markedet går lidt nedad"

BMW 3-serien overgår sig selv: Masser af power og 17 km/l i snit

It-ekspert om sexafpresning: Slet mail uden beviser

Britisk finansminister vil gå af i protest mod Boris Johnson

Sol, sand og en 1,5 billion dollar offshore økonomi: De Britiske Jomfruøer kæmper mod gennemsigtighed

Ugen der kommer: Mays afløser overtager Downing Street 10

S-regeringen vil give alle flygtninge gratis uddannelse